تمام چربیهاش رو تمیز کن ک هیچ چربی نداشته باشه .پیاز فراوون خرد کن بذار با روغن سبک بشه گوشت رو اضافه کن اونم قشنگ تفت بده سیر چند حبه رنده کن بریز زردچوبه و نمک و فلفل با نمک اضافه کن اونا رو هم تفت بده اب اضافه کن بذار بپزه زمان پختش از مرغ بیشتره از گوشت گوسفند کمتر
من یه بارباهاش قرمه سبزی درست کردم خوشمزه شده بود،ولی بنظرم باپوست بذاری توفرخیلی خوشمزه ترمیشه
بوقلمون ی کم بوی زهم میده من کلی پیاز و سیر میزنم و پوستش و چربیش هم بیرون میندازم تا خوب میشه ولی تا حالا با پوست تو فر نپختم واقعا خوب میشه؟قبلش بهش چی میزنی تا طعمش خوب بشه