2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۶۹۳

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

منم یه سکه دارم میخوام تبدیلش کنم به دستبند.نمیدونم بفروشم صبر کنم طلا بیاد پایین تر؟

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰

خیلیا میگن مثل او سال که یهو رفت بالا و تا حدودی ریخت ممکنه اینبارم اینجوری شه 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

چرا تو گوگل سرچ نمی‌کنید قیمت روز و ببینید دم به دقیقه تاپیک میزنین؟😐 واقعا سواله واسم

گوگل از طلا فروشی ها ارزونتر میزنه همش ‌‌‌‌‌

حداقل هیچکدوم از طلا فروشی های شهر ما که به قیمتی که تو نت میزنن نمیدن ‌

چرا تو گوگل سرچ نمی‌کنید قیمت روز و ببینید دم به دقیقه تاپیک میزنین؟😐 واقعا سواله واسم

دلیلش اینه که سایت قیمت طلا رو میبندن تا کسی نبینه نفهمه چقدر داره گرون میشه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست