2777
2789

دخترا همه رو همین تاپیک مینویسم کمکم کنید

شوهرم با رفیقش شریکی یه مفازه  زدن 

شریکش روهم رفته بد نیست  خوبه

شوهرم من یه مغازه دیگم داره که به کرونا خورد داشت ورشکست میشد‌از مغازه ایی که باشریکش زده ماهانه هی برداشت یهو شد۲۰۰تومن خورد خورد

شش ماه پیش    هشتاد تومتشو دادیم  شش ماهه دنبال واممیم جور نشده خدشاهده بقیشو بدیم

حالا دیشب بهش گفته چه کردی بقیه پولو همسرمم گفته دنبال وامم ۱۲۰تومن بقیه زو بدم یه کم دیگه صبر کن

حالا رفیقش که خوبه شریکشم هست کفته با سود باید بدی نمیدونم چه حوزیه که با سود باید۲۵۰بده تا صبح منو شوهرم نخابیدیم داغون شدیم

حالا امزوز صبح زنگ زدم رفیقش گفتم شوهرم نفهمه میخام عصر بیینمتون گف باشه خیلی خوبه شریکش برم بهش بگم مثل برادرت بدون رفیقتو سود نگیر چی بگم اصلا؟؟

زمین گرده 

خیلی طول کشیده زودتربهش برگردون بگو۱۲۰چطورحساب کردی ۲۵۰بدیم بعدم اینجوری ربامیشه دگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم اونم ضرر میکنه ۱۲۰ تومن پارسال واقعا دو سه برابر شده اونم اون موقع ازون پول گذشته تا شما شکست نخوری. الان کالا هم چکی بخری سود میاد روش سود بانکیش و و حساب کنه هر چند اون مغازه داریه چند برابر بانکه

روانشناسی کودک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اشتباه کردین بدون اجازه برداشتین!

کار الانتم ک بشدددت اشتباهه بددون اطلاع دادن ب هنسرت میخوای بری پیش دوستش!!

بعدم مگ قرار دادی چیزی دارین ک میگ باید با سود بدگردونی؟

خب اشتباه کردین بدون اجازه برداشتین! کار الانتم ک بشدددت اشتباهه بددون اطلاع دادن ب هنسرت میخوای بر ...

قرار داد که نه گلم ولی همسرم دزد نیست هیج وقت نمیگخ نمیدم میخای چه کنی رفیقن وجدان داره 

زمین گرده 
بنظرم باهمسرت صحبت ک باهاش حرف بزنه خدایی پول زیادیه تو این شرایط افتصادی 

هر چی گار کردیم باید بره  اینم اقتصاد الان که بگیم مثلا وام بگیریم بدیم باز میشه از اول ساخت وامم نمیدن

زمین گرده 
هر چی گار کردیم باید بره  اینم اقتصاد الان که بگیم مثلا وام بگیریم بدیم باز میشه از اول ساخت وا ...

عزیزم شرایطتون خیلی سخته درکت میکنم امیدوارم خدا براتون بهترینها رو بسازه سخته ک تمام سرمایتو از دست بدی😔😔😔

قرار داد که نه گلم ولی همسرم دزد نیست هیج وقت نمیگخ نمیدم میخای چه کنی رفیقن وجدان داره 

واااا 

کاری ک شریک همسرتون میخواد بکنه جنگ با خداست 

گرفتن رباعه

اسم شریک همسرتونم نمیشه دوست گذاشت

یجای قضیه میلنگه حواستو جمع کن شاید کل قضیه دروغ بلشه...

بعدم بجای فکر و خیال اضافه تمام تمرکزتون رو بزارین روی اینکه هررچیی زودتر اصل پول رو بهشون برگردونین

اصلا بفکر دادن سود نباشین

واااا  کاری ک شریک همسرتون میخواد بکنه جنگ با خداست  گرفتن رباعه اسم شریک همسرتونم نمیش ...

بانکها هم سود میگیرن.  

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم