2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین

35 بازدید | 3 پست

دوستان دخترم سیزده ماهشه و من نمیدونستم که باید شیرخشکشو شماره سه بدم

یکماهه که از یکسالگیش گذشته و من شماره دو دادم بهش

ضرر داره براش؟؟😞

لطفا تجربه ای دارین بگین

نه.. بعد یه سالگی من شیر پاستوریزه دادم.. شیر خشک صرف نداره.. از دامداری شیر تازه میخریدم تو شیشه می ...

حس میکنم الان زوده براش

شیر خشک گرون شده ولی چاره چیه

من فقط نگرانم براش ضرر نکرده باشه😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس میکنم الان زوده براش شیر خشک گرون شده ولی چاره چیه من فقط نگرانم براش ضرر نکرده باشه😞

دکتر به من گفت از ۶ماهگی به بعد میتونی شیر گاو بدی اما با آب قاطی کن بده رقیق بشه.. اما من شیر خشک دادم..گاهی هم دستمون تنگ میشد شیر گاو رو رقیق میکردم میدادم..خیلی هم دوست داشت..اما از یه سالگی به بعد شیرخشک نخریدم.. خیلی به مردا فشار میاد تو این گرونی بعدا بگی بچه دوم دیگه زیر بار نمیرن..

من از یک سال و نیم گی از پوشک گرفتم که هم خرج پوشک هم شیرخشک برداشته شه و پولشو رخت و لباس و.. برای بچه میخریدم یا آجیل و چیزای مقوی میخریدم میدادم که بچه بدنش ضعیف رشد نکنه.. شیرخشک همون شیر گاو هست که هزار تا بلا سرش اوردن تا خشک بشه و کلی نگه دارنده و.. از یه سال به بعد از دامداری ها شیر تازه بگیر توش شیره انگور بریز چیزای مقوی بریز قطره مولتی ویتامین و اهن و.. رو هم بده که کمبود ویتامین نگیره به غذاش توجه کن فرنی و پوره و سوپ های مختلف درست کن بهش برس..