2777
2789

خانم ها چند ماهتون جنسیت بچتون رو فهمیدید؟ میشه این تست رو انجام بدید نتیجشو به من بگید درسته یا نه

میگند شب تو یه ظرف ادرار کنید اگه صبح پاشدید ادرار گل آلود بود بچه دختره اگه ادرار تغییری نکرده بود فقط روش یه لایه  بسته بود پسره

تروخدا انجام بدید من انجام دادم گل آلود بود نمیدونم چه مرگمه خدا منو ببخشه ولی یه دختر دارم دلم پسر میخواد رژیمم گرفتم خانواده شوهرم گفتم رژیمم اگه نشه خیلی بد میشه بنظرتون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ایشالا صحیح و سالم باشه

من خودم دارم میرم تو سه ماه ولی جنسیت بچم میدونم دختره 😍❤

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

اینا همش چرته.هیچ راه دقیقی جز سونو وجود نداره.من تست جوش شیرین زدم کف کرد اومد بالا ،تست ادرار و سوزن هم انجام دادم.چه میدونم اگر دختر باشه فلان سینه بزرگ میشه اگر پسر باشه فلان سینه و  تشخیص جنسیت ابن سینا با حلقه انجام دادم و هرررر چی بگی انجام دادم.همش پسر نشون میداد بچم دختر بود

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

ان شاالله ک صحیح و سالم باشه .

هیچ برتری بین جنسیت افراد نیست .

اگ قراره با دختر دوم خوشبخت باشید و سرافراز باشه الهی بچت دختر باشه اگ قراره با پسر این اتفاق بیوفته الهی پسر باشه❤️

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

از کجا میدونی؟ 

تعیین جنسیت کردم 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

عزیزم این فکرا چیه ؟ حالا دختر بشه میخ.ای چیکارش کنی؟ اگه میتونی یه ناخونشو خودت درست کنی ناشکری کن.

الان بارداری ولی میگم ک دیگه ناشکری نکنی اگرم دختر بود بچت دوستش داشته باشی اگه خدا بهت یه پسر بده ولی هر روز راهی بیمارستانا باشی خوبه؟  دعاکن فقط وفقطم از خدابچه سالم بخواه همین

عزیزم بی خیال حرف مردم، یکی از اقوام دوسال رژیم گرفت ولی بچه ش دختر بود خیلی ناراحتی میکردن همه بهشون میخندیدن،  اگه هم بچه ت دختر بود خوشحال باش بگو بهتر بچه هام دوتا خواهر باشن بیشتر به درد هم میخورن

خدا رو شکر کن،

راستی چند وقتته، تا سونو صبر کن و اعصاب خودتو خراب نکن روی بچه تاثیر میذاره

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی