2777
2789

پیشنهادمیدم خواهشا نریزین سرم.

اسی بهش فک کن نخواستی انجام نده.

عنبرنسارارو بسوزون بنداز تو ی شیشه درشوببند.خوب ک دود کرد درشوبردارو دستتو بذار.بعدشبشه رو بچسبون ب گوش نی نی تا دودش بره تو گوش.

اینطوری نفس نی نی اذیت نمیشه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
پیشنهادمیدم خواهشا نریزین سرم. اسی بهش فک کن نخواستی انجام نده. عنبرنسارارو بسوزون بنداز تو ی شیشه ...

گلم واسه امضات دینی و فارسی چی میخونی؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم واسه امضات دینی و فارسی چی میخونی؟

ادبیات پنج گنج مهروماه.

دینی هم تو تلگرام کانال زیاد داره.

کانال گزینه یک.

رتبه اول.

بزن معارف استخدامی خودش میاره.

کلابیشترباگوشی وتلگرام میخونم.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

ما عنبر نسارا رو دود میدیم رو پنبه بعد پنبه رو میزاریم رو گوش بچه و کلاه سرش میکنیم بچه خوب میشه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
ادبیات پنج گنج مهروماه. دینی هم تو تلگرام کانال زیاد داره. کانال گزینه یک. رتبه اول. بزن معارف ا ...

عزیزم کی ثبت نام هست؟ ب نظرت تست های مدرسان شریف  ارزش خوندن داره یا ن؟

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
عزیزم کی ثبت نام هست؟ ب نظرت تست های مدرسان شریف  ارزش خوندن داره یا ن؟

احتمال دادن اسفند باشه.

آره مدرسان شریف خوبه.

احتمال دادن اسفند باشه. آره مدرسان شریف خوبه.

اونوقت امتحانش کی هست؟ مثلا تیرماه اینا؟؟؟

من نمیدونم چ منابعی بخونم

یعنی خود سایت منابع رو اعلام میکنه؟

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
اونوقت امتحانش کی هست؟ مثلا تیرماه اینا؟؟؟ من نمیدونم چ منابعی بخونم یعنی خود سایت منابع رو اعلام ...

اگه اسفند ثبت نام باشه اردیبهشت امتحانه.معمولا دوماه بعدازدفترچه امتحان برگزارمیشه.

رشتتون چیه؟

بروسایت سازمان سنجش قسمت آزمون فراگیر.دفترچه سال قبل رو دانلود کن منابع توش هست.

تو تلگرام معمولا واسه همه رشته ها و دروس کانال هست

اگه اسفند ثبت نام باشه اردیبهشت امتحانه.معمولا دوماه بعدازدفترچه امتحان برگزارمیشه. رشتتون چیه؟ بر ...

وووییی پس خیلی وقت کم دارم 

من علوم تربیتی بودم 

سابقه تدریس هم دارم 

۳ سال معلم بودم 

وقتی ازدواج کردم و بچه دار شدم دیگه نرفتم 

ولی باز دلم میخواد برم و اینبار استخدام دولتی بشم 

وووییی پس خیلی وقت کم دارم  من علوم تربیتی بودم  سابقه تدریس هم دارم  ۳ سال معلم ب ...

منم روزی دوساعت صبح میخونم.پسرم بیدارباشه ن میذاره گوشی بگیرم ن کتاب.

برای موفقیتتون دعا میکنم

ادبیات پنج گنج مهروماه. دینی هم تو تلگرام کانال زیاد داره. کانال گزینه یک. رتبه اول. بزن معارف ا ...

نظام قدیم میخونی یا جدید؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
نظام قدیم میخونی یا جدید؟

عمومی اصلا از رو کتاب نمیخونم.همه از کانالای تلگرام