2777
2789
دکتر چی بهش داد؟ منم دکتر چنتا شربت داده انگار ن انکار  عصرا سرفه میکنه  روز اول شبش تا ...

سرفه انگار دوره داره هنوزم سرفه میکنه ولی ضعیف شده شدتش

به من پلارژین کیدس داد گفت کافیه.

واقعا هم‌خوب بود 

واسه تب هم تب بر میدادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن والا حالش خوبه ولی چندباره دوتا مثلن سرفه میکنه و بالا میاره مدفوعشم شل هست

ویروسه پس ،بازم باید ببریش دکتر گناه داره بچه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
دخترمن امسال کلاس اوله دقیقا از7مهرسرماخوردگی وتب میگیره با انتی بیوتیک خوب میشه دوباره از نو سرماخو ...

عزیزم فقط شربت زوفا و دمنوش بنفشه و آویشن و عناب دختر منو یک شبه خوب کرد سه شب از سرفه نخوابید 

یعنی دخترمنم که با سرفه شدید خلط بالامیاره ویروس گرفته🥺

نه عزیز م ریه بچه ت چرک کرده حتما باید چرک خشک کن بخوره

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
عزیزم فقط شربت زوفا و دمنوش بنفشه و آویشن و عناب دختر منو یک شبه خوب کرد سه شب از سرفه نخوابید 

اخه این سرفه نداره فقط مرتب آبریزش بینی وتب خدایی نمیدونیم چیه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
نترس عزیز ویروس جدیده شیاف هم بزار برا تبش 

یعنی سه ماه طول میکشه دقیقا از 7مهر تا الان باانتی بیوتیک خوب میشه تا یه هفته بعد دوباره تب 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
دقیفا دختر من خوب میشد دوباره چون مصونیت نداره 

نمیدونم تو خواب هم زیاد خروپف میکنه