2777
2789
عنوان

دلم خونه.چیکار کنم اروم بگیرم؟واقعا منو میبینه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتشون کنه ،ب شما هم صبر بده

براشون فاتحه خوندم 🖤

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چرا فراموش کنی عزیزم؟ دور و برت رو پر از عکسهاش کن، باهاش حرف بزن انگار اونجا نشسته ولی نمیتونه جواب ...

فراموش که نمیشه به هیچ وجهاونم منی که اینهمه عاشقش بودم و هستم باهاش هر روز حرف میزنم ولی اینی که جوابی نمیشنوم خیلی عذابم میده😔

بنظرتون اینهمه باهاش حرف میزنم صدامو میشنوه؟بنظرتون منو فراموش نکرده؟نکنه از دنیا دل کنده باشه و منم ...

قطعا عزیزم آگاه میشه از حالتون ولی من شنیدم گریه ی زیاد اموات رو اذیت میکنه براش فاتحه و انرژی مثبت بفرست 

عزیزم اگه عاشقشی براش انرژی مثبت بفرست،بذار روحش در آرامش باشه  قطعا فراموشت نکرده❤️

عاشقشم با تموم وجودم..الانم بخاطر بچم زنده موندم وگرنه الان منم با شوهرم زیر خاک بودم

فراموش که نمیشه به هیچ وجهاونم منی که اینهمه عاشقش بودم و هستم باهاش هر روز حرف میزنم ولی اینی که جو ...

میگن همه چیز چاره داره جز مرگ، اگه تونستی تحت نظر مشاور خوب باش میتونه خیلی کمک کننده باشه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
قطعا عزیزم آگاه میشه از حالتون ولی من شنیدم گریه ی زیاد اموات رو اذیت میکنه براش فاتحه و انرژی مثبت ...

دوس ندارم عذاب بکشه ولی چه کنم که اگر گریه‌ نکنم قلبم میترکه

خیلی سخته ک مرگ چاره نداره😔😔😔🖤🖤🖤🖤🖤خیلی سخته😔

خیلی هواست به بچه باشه، اونم خیلی ضربه خورده طفلک

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

تازه فوت شدن؟

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏