2777
2789
عنوان

سرفه شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 23 پست
فدات بشم  ان شا الله خوب خوب میشه فردا

خدا نکنه عزیزم 😘 خیلی ممنونم لطف کردین 🙏❤ طفلک تک بچست فعلا تنهاست یک هفتست بخاطر سرفش نفرستادمش مهد . دیشب میگه مامان خواب دیدم رفتم مهد🥺دلم براش سوخت اینقدر دلتنگ دوستاش شده 🥺 انشاالله فردا میگیرم میدم بهش شنبه میفرستمش مهد 🥰یه دنیا ممنون عزیزم ❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه عزیزم 😘 خیلی ممنونم لطف کردین 🙏❤ طفلک تک بچست فعلا تنهاست یک هفتست بخاطر سرفش نفرستادمش م ...

الاهی فداش شم عزیزم 

حتما خوب میشه 

دورش بگردم 

🥺😍

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
نه چه جالب . انار دونه سیاه یعنی ،؟ انارسیاه نشنیدم 🤕از کجا باید بگیرم ؟ 

پوستش بنفش و تیره  مثل انار قرمز نیست  الان که فصلشه ببینید  براتون شاید بیارن نمیدونم ما تو باغ داشتن خریدیم چندتا ، حالا انار معمولی هم چند شب امتحان کن 

داخل شلغم سوراخ کن عسل یا قند بذار صبح اون آبش بده بخوره وسط روز.  دو سه بارآبلیمو عسل و مدام مخصوصاً موقع سرفه به دانه بده بهش زیادم نه در حد یه قلپ .آب نمک اگه تونست قرقره کنه هم خوبه 

پوستش بنفش و تیره  مثل انار قرمز نیست  الان که فصلشه ببینید  براتون شاید بیارن ...

یه دنیا ممنون از راهنماییتون عزیزم ❤️❤️ چشم اینم امتحان میکنم عزیزم ❤️

بخاطر آلودگی. یه هفته اصلا به هیچ عنوان از خونه بیرون نره 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است