2777
2789
عنوان

سرفه شدید

1093 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها

دخترم 6 سالشه یک هفتست هر دمنوش هر دارو شیمیایی حتی بخور سرد هم گذاشتم خوب نمیشه سرفش😭 شما تجربه ای ندارین؟ نمیدونین چکارکنم سرفش خوب بشه🙏❤️🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگم حتما انجام بده 

معجزه اش میبینی از ۱۰۰میرسونه به ۱۰

میری عطاری برگ زیتون میگیری 

دم میکنی 

اول بخور میدی 

بعد هم چند قاشق مربا خوردی هر چقدر که بچه تونست بخوره 

حتما خوب میشه 

شک نکن

بچه ای که یه ماه بیمارستان بود برای عفونت گلو و سرفه با این روش خوب شد 

دعام کن 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
فقط انار سیاه گیر آوردی  بپز رو شوفاژ یا بخاری  آبش بده بخوره آخر شب  با سرنگ فقط این ...

نه چه جالب . انار دونه سیاه یعنی ،؟ انارسیاه نشنیدم 🤕از کجا باید بگیرم ؟ 

دکتربه دخترمن دکسترومتورفان دادسرفه ش قطع شدگفت اگه قطع نشدبیارش آمپول بتامتازون براش بزنن

چه خوب این شربت رو امتحان نکردم. شربت جدید مخرج لال شربت دادم بهش شنیدی؟

اینکه میگم حتما انجام بده  معجزه اش میبینی از ۱۰۰میرسونه به ۱۰ میری عطاری برگ زیتون میگیری ...

وای خدا خیرتون بده😍🙏❤ چشم حتما این رو میگیرم ❤️ مرسییی عزیزم ❤️❤️😘

وای خدا خیرتون بده😍🙏❤ چشم حتما این رو میگیرم ❤️ مرسییی عزیزم ❤️❤️😘

فدات بشم 

ان شا الله خوب خوب میشه فردا 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐