کسی که عاشقش بودم و شایدم هستم بقیه برام مهم نیستن
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
تهمت های ناروایی که جاریم بهم زد و سرش چقدر آسیب روحی وجسمی دیدم و همین الان که تایپ میکنم هم قلبم درد میکنه
خدایا تو شاهدی من کاری نکردم و همش تهمته ، به تو میسپارمش
آشنای عزیز تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چکنکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
اینکه تا حالا هیچوقت نشد خانواده مامان بابام آدم خوبه در بیام همیشه من و ی آدم مغرور و بداخلاق اینا میبینن در حالی ک اینجور نیستم همیشه دوست دارن بزارنم تو حاشیه مخصوصا خانواده مامانم ک باهام لجن
خدا منو از همه بیشتر ناراحت کرده زورم هم ازش کمتره نمیتونم بهش چیزی بگم
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند