2777
2789
عنوان

مایع لباسشویی ونظافت لباس کشو

96 بازدید | 5 پست

سلام دوستان شماازچ مایع لباسشویی استفاده میکنیدبعضیالباساشون یه بوی خاصی میده حتاپتوهاشون مایع لباسشویی چی استفاده میکنیدوخیلی قشنگ چرک ببره؟؟

وبگیدازچ مایع دستشویی استفاده میکنیدبعضیابوی عطرمیدن خیلی بوی خوبی میدن اگ میشه اسمشوبزارید

وبگیدچندوقت یبارکشولباستون مرتب میکنیدوججوری من هی جاکم میارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایع لباس پرسیل،دستشویی هم داو 

منم بوی خاص رو متوجه میشم،دخترم ک بدنیا اومددراورش ک لباسای دم دستی توش بود کلا بوشو میداد،هر کی م که دخترمو بغل میکرد یا نزدیک من میومد بوشو متوجه میشد،غیر از اون بوی نوزاد،لباسا و رختخوابش تا الانم هنوز بو میده

مایع اکتیو خوبه. امو هم عالیه اما گرونه ولی لکه بریش خیلی خوبه.

من هر مایعی بخوام بگیرم بوش میکنم

کشو هم هر چند وقت لباسایی که نمیپوشم رو میدم بیرون یا یه تعدادیشو جمع میکنم میذارم کمد یا داخل چمدون

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.