2777
2789
عنوان

خانوما سکه شد ۲۰ میلیون مهریه چی میگه 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من حال نمیکنم با این موضوعی تاپیک ها 😏 که چی؟ 

با چی حال میکنی بگو تاپیک بزنن

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
شما متاهلا ک خوش بحالتون شد.ی درصد امکان داشت خدا بزنه پس کله یه خری بیاد ما رو بگیره ک اونم کنکل شد ...

همون بهتر اون خره نیومده 🤣بشین خداتم شکر کن مجردی پادشاهی کن 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
از فردا همه کارا با مرداست . پادشاهی کنید و بسسسسس 😁😁😁😁😁😁 ۲۰ تومن کمر شکنههه

در صورتی ک شوهرتون یک ایرانی نباشه !!!! چون یه مرد ایرانی هر چی داره بنام مادرشه !! هزاران سکه هم داشته باشی مهریه اگه طرف کارش آزاد باشه و فیش نداشته باشه گرفتنی در کار نیس  !! تمام .. 

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
شما متاهلا ک خوش بحالتون شد.ی درصد امکان داشت خدا بزنه پس کله یه خری بیاد ما رو بگیره ک اونم کنکل شد ...

هیییی خواهر موندیم تو خونه🥲😂😂

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
یا خدا این دیگه کی شد ۲۷۰ به کجا چنین شتابان

250 اشتباه شد

چه میدونم دلم میسوزه برا جوونامون که دیگه پرایدم نمیتونن سواربشن😢😢

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!