2777
2789

فردا قراره با خواستگارم بریم بیرون برای اشنایی 

قراره جلوی درمون بیاد دنبالم 

خانواده ها در جریانن

دارم از استرس میمیرم موقعیت خوبیه نمیخوام از دستش بدم 

و اینکه گیج شدم چی بپرسم 

چند جلسه طول بدیم این بیرون رفتنارو 

چجوری بهش بگمزیاد نباید طول بکشه که هم مودبانه باشه هم غیر مستقیم 

تو رو خدا هر چی میدونید بگید

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

معمولا اگر تو قرار اول ظاهر هم رو بپسندید قرار بعدی با خانواده میان و خانواده ها با هم آشنا میشن، برای خواهر من تا حالا چند باری پیش اومده اینطوری بوده

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از علایقش بپرس، از هدفش واسه ازدواج ازاین ک ازکدوم ویژگی تو خوشش میاد 

و اینکه بهش بگو تواین چندجلسه هرسوالی برای شناخت دارین ازهم بپرسین ک جوابهارو ب خانواده هاهم اطلاع بدین

نه خودتو بگیر بگه چه نچسبه و خشکه

نه اویزون باش

شوخ طبعی بکن ولی بوقتش سوالاتتو بپرس و جدی درموردشون حرف بزن

بشین چیزایی ک برات مهمه رو بنویس

بعد بهش بگو باید بریم مشاوره ببین نظرش چیه

موقعیت خوب عزیزم اخلاق طرفه دردرجه اول که بهم میاین یا نه

این همه ادم ک جدا میشن برای چیه پس؟

اژخودت ویژگیات خط قرمژات و همه چیز صحبت کن 

و بهش بگو برای اشنایی بیشتر شماره همو داشته باشیم(البته اینو اخرش بگو ک داری میای شاید خودش پیشنهاد داد و نیاز نباشه تو پیشقدم بشی)شمارشو ک گرفتی دگ کم کم میری رومخش ک بیاد جلو

سلام عزیز دلم.

الحمدلله...الهی که خوشبخت بشید🤲🏻✨

سعی کن تو اولین بیرون رفتن، از رفتار و‌ منش گرفته تا رانندگیش رو‌تحت نظر بگیری! بخصوص تو جاهای پر ترافیک، ببین صبوره یا زود از کوره در میره...

معمولا جلسه‌ی اول سوالات کلی پرسیده میشه...یه سرچی کن شاید توی نت بتونی سوالاتی رو پیدا کنی ولی بهتره نسبت به عقاید و ملاک‌های خودت سوال بپرسی.

آهان، معمولا جلسات اول بهتره دختر خانم سوال زیاد بپرسه تا آقاپسر و اینکه سعی جواب سوالات رو خودت ندی مگر اینکه ایشون بپرسه که نظر خودت چیه؟!!

اینطوری میتونی بقهمی که چی توی سرش میگذره و سعی کن خودت رو اول بسم‌الله لو ندی، منظورم ذهنیتت هست!

✨دل قوی‌دار سحر نزدیک است...✨
معمولا اگر تو قرار اول ظاهر هم رو بپسندید قرار بعدی با خانواده میان و خانواده ها با هم آشنا میشن، بر ...

ما برعکس بود 

فامیل دوریم واسط معرفی کرد .اومدن اول پدر و مادرش بعدم پدر مادر و خودش ،پسندیدیم همو  حالاگفتیم بیشتر بشناسیم همو قرار بیرون گذاشتیم

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
سلام عزیز دلم. الحمدلله...الهی که خوشبخت بشید🤲🏻✨ سعی کن تو اولین بیرون رفتن، از رفتار و‌ منش گرف ...

خیلی ممنونم عزیزم 😍

دارم لیست سوال مینویسم اتفاقا تو ذهنم بیاد چی به چیه

پس زیاد سوال بپرسم  بد نیست؟

نه خودتو بگیر بگه چه نچسبه و خشکه نه اویزون باش شوخ طبعی بکن ولی بوقتش سوالاتتو بپرس و جدی درموردش ...

ممنونم عزیزم 😍

ما دو جلسه اشنایی داشتیم توی خونه و با حضور خانوادهها بهم گفت اشنا بشیم و بیرون بریم منمگفتم صبر کن با خانواده در میون بذارم بعد 

فرداش مادرش زنگ زد شمارمو از مامانم گررفت 

حالا پیام داد و قرار گذاشتیم 

من خیلی خنده رو و شوخم همش احساس میکنم جلسه اول زیادی خندیدم حرصم میگیره 

از علایقش بپرس، از هدفش واسه ازدواج ازاین ک ازکدوم ویژگی تو خوشش میاد  و اینکه بهش بگو تواین چ ...

ممنونم گلم 

بنظرت لازمه خانواده ها همچیو بدونن ؟؟

حس میکنم سیر تا پیازشو نباید گفت ؟

خانواده میگه چقدر طول بکشه ، شما نگو  خواسته هات دقیق لیست کن  به تربیت اولویت توجه کن ب ...

همونو نمیدونم 

مثلا اینکه هدفش چیهک میخواد ازدواج کنه 

هدفش کلا تو زندگی چیه

اینچیزا منظورته؟

ممنونم گلم  بنظرت لازمه خانواده ها همچیو بدونن ؟؟ حس میکنم سیر تا پیازشو نباید گفت ؟

میدونی یه چیزایی ک خط قرمزه برای خانوادت و بعدا مشکل ساز نمیشه 

نه نیاز میست بگی

اگر خودت باهاش مشکل نداری

مثلا سیگار و...بقیش رو همفکری کنی خوبه

میدونی یه چیزایی ک خط قرمزه برای خانوادت و بعدا مشکل ساز نمیشه  نه نیاز میست بگی اگر خودت باه ...

اره باید جوری بگم که همفکری کنن نه دخالت 

البته خانواده من همچین پسندیدنش که نگو 

مامانم از حالا داره مهمونای پاگشا رو لیست میکنه🤣

اره باید جوری بگم که همفکری کنن نه دخالت  البته خانواده من همچین پسندیدنش که نگو  مامانم ...

اینکارو نکن

نگاه به بقیه نکن

نظر خودت برات مهم باشه

موقعیت مهمه اما درجه اول تفاهمه عجله نکن اصلا

خیلی ممنونم عزیزم 😍 دارم لیست سوال مینویسم اتفاقا تو ذهنم بیاد چی به چیه پس زیاد سوال بپرسم  ...

دیگه حد تعادل رو‌نگه دار☺️

بیشتر تو سوال بپرس بزار اون جواب بده، اینطوری میفهمی که چی تو سرش میگذره.

✨دل قوی‌دار سحر نزدیک است...✨