2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شوهر عاقلی داری واقعا قدرشو بدون

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz
شوهرم میگه با این اجاره خونه ها و خرجا تو خرج خودمون موندیم از پس خرج بچه برنمیام

بنظرم اگر واقعا تو‌خرج خودتون‌ مونید نیارید، حالا دیر نمیشه که ایشالا چندوقت دیگه وضعتونم بهتر میشه. 

ولی اگر زندگیتون خوبه و فقط اجاره خونه دارید خب نمیشه چیزی گفت

حَسبی الله💫🍃
چون خودش تو بچگی تو فقر بزرگ شده میگه نمیخوام بچمم مثل خودم تو فقر و حسرت بزرگ بشه ولی پس دل من چی؟

چند سالته؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

چون خودش تو بچگی تو فقر بزرگ شده میگه نمیخوام بچمم مثل خودم تو فقر و حسرت بزرگ بشه ولی پس دل من چی؟

دل بخواهی نیست یک موجودی رو وارد دنیا کردن

با عقل و منطق باید سنجید و جلو رفت

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بنظرم اگر واقعا تو‌خرج خودتون‌ مونید نیارید، حالا دیر نمیشه که ایشالا چندوقت دیگه وضعتونم بهتر میشه. ...

سنمون میره بالا

الان اون ۳۸  من  ۳۲ تا کی صبر کنیم دیگه