2777
2789
ما ماشين نداريم، يه مقدار پول نقد داشتيم منم رفتم ٥٠ گرم طلامو فروختم امروز ،گفتم شوهرم بره ماشين بخ ...

ماشین بهتراز طلا براتو.با طلا که نمیتونی بری این ور اونور 

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترسید خونه و ماشین بالا نمیره این طلاس که بعد سالها داره رخ مینماید و میتازونه اونا دیگه سقفشون پر شده حالا گیریم خونه سه میلیاردی بشه ۴ تومن کی میخره کی پول داره که بخره اما همه دو تومن دارن ی گرم طلا را بخرن 

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.
خدا رحم کنه داداش بیچارم میخاد ماشین بخره فروخته حالا نمیتونه بخره

ما هم ماشین مون رو فروختیم ،تا سر ماه پولی که می‌خوایم بذاریم روش میاد دستمون،دارم سکته می کنم با این افزایش دلار و اینا

من امروز فروختم ماشين بخريم نميدونم كارم درس بود يا نه 😢😢استرس شديد دارم

کار خوبی کردی من شوهرم ماشینو فروخت داره واسه شغلش الانم 40 50 رفته بالا همون ماشین الان هم بدون ماشینیم😐😐

ما هم ماشین مون رو فروختیم ،تا سر ماه پولی که می‌خوایم بذاریم روش میاد دستمون،دارم سکته می کنم با ای ...

خیلی سخته من شوهرم فروخت واسه شغلش الان همون ماشین 40 50 گرونتر شده ماشین هم نداریم الان با موتور یخ میزنه بدبخت میره میاد... داداش طفلکم هم فروخت پولشو گذاشت بانک وام بگیره الان که وامشو دادن نمیتونه بخره خیلی گرون شده نمیدونه چیکار کنه اینقدر دلم میسوزه واسه طفلی 

خیلی سخته من شوهرم فروخت واسه شغلش الان همون ماشین 40 50 گرونتر شده ماشین هم نداریم الان با موتور یخ ...

ما هم گذاشتیم بانک برا وام،خدا رحم کنه

برادرتون هم دیگه اندازه ی پولش هر ماشینی شد بگیره