2777
2789

سلام اول از همه بگم قصدم پربازدید نیس.. مدال که نمیدن.. بچه ها اگه میترسین نیخونین..

بچه ها ما سه ماهه اومدیم تو این خونه،از اولشم حس خوبی نسبت به این خونه نداشتم ما تخت خواب نداریم اما تو خونه قبل تو اتاق خواب میخوابیدیم، اما اینجا اصلا از اتاق خوابش خوشم نیومد یعنی انگار یه چیزایی میدیدم، دیگه جامونو تو پذیرایی مینداختم، گذشت یه ماه بعدش در بالکن باز بود یه سوسک خیلی بزرگ بالدار اومد تو آشپزخونه سریع پریدم اتاق در اتاق و بستم زنگ زدم شوهرم اومد هر چی گشت پیدا نکرد، منم گفتم میترسم امشب اتاق میخوابم انقد سوسکه بزرگ بود تا حالا ندیده بودم از ترسم جرات نمیکردم از اتاق بیرون برم همش شوهرمو می‌فرستادم چیزی بیاره... خلاصه من جامونو انداختم که بخوابیم یهو دیدم یه صدا میاد.. جای حساس قطعش کنم حال میده

😂😁

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای حساست آتیش😑😑

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏

شوخی کردم تند تند میزارم.. بعدش ما شیرالاتمون اهرمیه،، تو اون یه ماه اصلا شیر اب حموم چکه نمیکرد دیدم اب بدجوری چکه میکنه یعنی ما چند روز حمومم نرفته بودیم دهنم باز موند در حمومو باز کردیم شوهرم گفت فردا میگم به صاحب خانه شیر اب چکه میکنه گفتم مگه میشه چکه نمیکنه

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

بچه ها نمیخونم تند تند میزارم

خب سوسکه بود در یخچال و باز کرده بود که یهو شوهرش میره سوسکه آره برقی رو روشن میکنه میاد طرف شوهرش جای حساس تموم کنم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷