2777
2789

سلام ..وقتی بچتون ازتون ناراحت باشه چی بهتون گفته که دلتون گرفته ..به دل میگیریم یا بی تفاوت هستین تو این مواقع چه عکس العملی باید نشون داد 

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

هنوز اونقد بزرگ نشدن که قهر کردنشون جدی باشه

بیشتر خنده دار و بامزه قهراشون

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم پنج سالش هم نشده هنوز ...یهو نیم وجبی برام عصبانی شده هی بهم میگه بروووو بروووو نمی‌خوام ببینمت برو تو اتاقت ..بعد اصلا نفهمیدم دلیل ناراحتیش چی بود هر چی گفتم چی شده نمی‌گفت مثل یه آدم بزرگ بغض داشت و می‌گفت برو اصلا نمی‌خوام بگم بعد با خودش غر میزد همش دعوام می‌کنی خوبه منم دعوت کنم  همینو میخواستی؟😐😐 در صورتی که من در مقابلش خیلی صبورم نیم وجبی برام زبون درازی می‌کنه😐

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

گفته منو دوست نداری بمیرم راحت شی😢😢

خدا نکنه ....پسرم معلوم نبود از کجا دلش گرفته بود هی می‌گفت دوست ندارم عشقت نیستم اصلا قلبت نیستم بعد جالبه به من می‌گفت برو تو اتاقت نمی‌خوام ببینمت خودش هم نمی‌رفت تو اتاق منو می‌گفت نیا بیرون میگه نیاز به تنهایی دارم یه سیاستی داشت که نگو 😁

هنوز اونقد بزرگ نشدن که قهر کردنشون جدی باشه بیشتر خنده دار و بامزه قهراشون

اره منم خندم می‌گرفت ولی اون خیلی جدی بود فقط اونجاست که می‌گفت ولم کل نیاز به تنهایی دارم 🤭

خدا نکنه ....پسرم معلوم نبود از کجا دلش گرفته بود هی می‌گفت دوست ندارم عشقت نیستم اصلا قلبت نیستم بع ...

عزیزم گاهی بچه ها اینجوری میشن نیاز دارن ک همش بݝلش کنی و ی جورایی میخان جلب توجه کنن

عزیزم گاهی بچه ها اینجوری میشن نیاز دارن ک همش بݝلش کنی و ی جورایی میخان جلب توجه کنن

خدارو شکر رابطمون خیلی خوبه خیلی به هم ابراز محبت میکنیم اصلا من خیلیییی کم صدام براش بالا می‌ره خیلی باهاش بازی میکنم و وقت میدارم خودشم می‌دونه و همش میگه خدارو شکر مامان خوبی دارم 

ولی این دفعه با این حرفو شوکه شدم نمی‌دونستم باید چه عکس العملی داشته باشم یه لحظه فکر کردم نکنه زیادی بهش محبت میکنم شاید لازم باشه گاهی سیاست داشته باشم 

اره منم خندم می‌گرفت ولی اون خیلی جدی بود فقط اونجاست که می‌گفت ولم کل نیاز به تنهایی دارم 🤭

ای جون😂😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)