2777
2789
عنوان

درمورد کارشناسی ارشد سوال دارم

123 بازدید | 12 پست

کارشناسی کامپیوتر خوندم ولی مهارتی ندارم تو رشتم 

قصد دارم ارشد رشته ای بخونم که بتونم راحت کار پیدا کنم و اکثر آموزن استخدامی ها اون رشته رو بخوان 

بنظرتون چی بخونم؟

به رشته خاصی هم علاقه ندارم بیشتر کار برام مهمه 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

دبیری هم خیلی دوست دارم

ولی استخدامی آموزش پرورش تعداد کمی برمیدارن از رشته من اونم یکی دوتا و مرد میخوان

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سمتیزی ک دوست داری 

تو رشته شما مهارت مهم تر از مدرکه

اول مهارت کسب کن

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

عزیزم ارشد توی ارتقا سوادت خیلی موثره اگر واقعا وقت بزاری منم مثل شما بودم اصلا پشیمون نیستم از ارشد ...

شما رشتتون چیه 

دبیری هم خیلی دوست دارم ولی استخدامی آموزش پرورش تعداد کمی برمیدارن از رشته من اونم یکی دوتا و مرد ...

علوم تربیتی رشته ای با اسختدامی بالا تو آموزش پرورش هست

بیشتر بدرد دبستان و راهنمایی میخوره

البته بسته ب استان و محل زندگیتون داره ک چن نفر استخدامی بخان

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن
علوم تربیتی رشته ای با اسختدامی بالا تو آموزش پرورش هست بیشتر بدرد دبستان و راهنمایی میخوره البته ...

آره روانشناسی و علوم تربیتی برمیدارن زیاد

عمران گرایش مدیریت پروژه

موفق باشی 

منم دوست داشتم ارشد کامپیوتر بخونم 

ولی مهارتی ندارم بعد میترسم بدردم نخوره فایده ای نداره

با درس خوندن امتیاز ویژه ای برای کار پیدا نمیکنی... ازمون هم بیشتر سهمیه ای قبول میشن... یه ...

شرکت ها ساعت کاریشون زیاده

کار کردم چند ماه اما خیلی خسته کننده بود روزی ۱۰ ساعت با حقوق ۵ ونیم