2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زوده بعدم شب نزنید صبح که ادرار غلیظه بزنید/

ناامید نباشین چند روز بعد صبح اولین ادرار که غلیظه بزنین،

من یه شب بی بی زدم منفی بود فردا صبحش زدم دو خط پررنگ/

چون شب غلظت ادرار پایینه

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

عزیزم زوده بعدم شب نزنید صبح که ادرار غلیظه بزنید/

ناامید نباشین چند روز بعد صبح اولین ادرار که غلیظه بزنین،

من یه شب بی بی زدم منفی بود فردا صبحش زدم دو خط پررنگ/

چون شب غلظت ادرار پایینه

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

ویتاساین نخر که من ۱۰ تا بیشتر خریدم دوماه پیش همشون همون لحظه مثبت میشدن رفتن آزمایش بتام منفی بود . بی بی چک های دیگه ام‌ منفی . بعد تو همین سایت فهمیدم ویتاساین خرابه . 

مارک دیگه بزن

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

عزیزم وی شد باردار شدی بفکرتم

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️