ناامید نباشین چند روز بعد صبح اولین ادرار که غلیظه بزنین،
من یه شب بی بی زدم منفی بود فردا صبحش زدم دو خط پررنگ/
چون شب غلظت ادرار پایینه
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
عزیزم زوده بعدم شب نزنید صبح که ادرار غلیظه بزنید/
ناامید نباشین چند روز بعد صبح اولین ادرار که غلیظه بزنین،
من یه شب بی بی زدم منفی بود فردا صبحش زدم دو خط پررنگ/
چون شب غلظت ادرار پایینه
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
ویتاساین نخر که من ۱۰ تا بیشتر خریدم دوماه پیش همشون همون لحظه مثبت میشدن رفتن آزمایش بتام منفی بود . بی بی چک های دیگه ام منفی . بعد تو همین سایت فهمیدم ویتاساین خرابه .