2777
2789

چی شد باردارشدین؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم

و الان ۲ تا بچه دارم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
من شدم

بعد چندوقت اقدام باردارشدی؟چیکارا کردی؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
من  ۸سال ناباروری داشتم،iui کردم

منم ای یو ای کردم جواب نگرفتم😓

دوری از استرس و اضطراب

کم کردن اضافه وزن رژیم غذایی سالم مصرف نکردن شیرینی چربی فست فود و رفتن ب دکتر ماهر و کاربلد ،گرم نگهداشتن رحم و تخمدان و....

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
من داشتم و الان ۲ تا بچه دارم

چیکارکردی عزیزم؟بعدچندوقت اقدام ؟

الهی که به حق علی اصغر دامنت به زودی سبز میشه

ممنون🌹💔🙏

چیکارکردی عزیزم؟بعدچندوقت اقدام ؟

ورزش. رژیم سالم خوری و کم کردن وزن و خوردن عسل و دارچین. تو نت نگاه کن. و دور بودن از استرس

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
بعد چندوقت اقدام باردارشدی؟چیکارا کردی؟

ما هفت سال ازدواج کردیم بار اول با اقدام اول باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد،بعد دوسال پیش اقدام کردیم دیدیم نمیشه دکتر و ازمایش دادیم متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم و همسرم اسپرم هاش کمه،زیر نظر دکتر دارو مصرف کردیم و ای یو ای کردم که جواب نداد دیگه رفتم رو پروسه ای وی اف و بیخیال بارداری بودم که مثبت شد امیدوارم شما هم باردار بشین همسرم تقویتی مصرف میکرد منم یه دوره سریجات رو حذف کردم