یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو اینجور مواقعی نباید توام فحش بدی یا عکس العمل بد نشون بدی چون میفهمه خیلی داغ میکنی دفعه بعد بیشتر و بدتر فحش میده ناراحت شی .
به نظرم سکوت کنی و ناراحتیتو با سکوت نشون بدی بهتره.
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
من که کور و پیر و داغون شدم. به خاک پدرم قسم از تههههه دل بهت میگم . فقططط تا بچه دار نشدی جدا شو . چون روز بروز بدتر میشه. من هر ساعت از زندگیم آرزوی مرگ میکنم . اگر بخاطر دخترم نبود طلاق میگرفتم
هر میگه بهم میگم خودتی .. آخه من دلم نمیخاد مثل اون بد دهن باشم😔
منم اول اینجوری فکر میکردم دعوا میکردیم فهش میداد منم میگفتن فهش نده بدتر میکرد بعدش هر چی فشرمیداد منم بهش میگفتم خیلی هم دعوا بالا میگرفت ولی کوتاه نمیومدم تا درست شد