2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#تکمیلی

🛑تمام مدارس و دانشگاه‌های استان تهران و البرز تعطیل شد

تمامی مقاطع تحصیلی مدارس و همچنین کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در استان‌های تهران و البرز به استثناء شهرستان‌های پردیس، دماوند و فیروزکوه  در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۳ و ۲۴ آذرماه غیرحضوری شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا با حضور اعضا برگزار شد و بر اساس مصوبات این کارگروه، چهارشنبه و پنجشنبه 23 و 24 آذر ماه در تمامی شهرستان‌های استان تهران و البرز به جز دماوند، فیروزکوه  کودکستان‌ها تعطیل و تمام مدارس در مقاطع ابتدایی، متوسطه و کلاس‌های درس دانشگاه‌ها  غیرحضوری و به‌صورت مجازی دایر است.

همچنین فعالیت‌های ورزشی در فضاهای باز  ممنوع است و مجوز روزانه ورود به محدود طرح ترافیک برای روزهای چهارشنبه و پنجشنبه توسط شهرداری تهران صادر نمی‌شود.

از شهروندان تقاضا می شود از تردد غیرضروری خودداری کنند همچنین روسای ادارات با تقاضای مرخصی مادران دارای فرزند دانش‌آموز موافقت کنند.

✅اخبار تهران

https://eitaa.com/joinchat/2367422697Ccde4d4f394

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)