تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
کامپوزیت خیلی خوبه ولی حتما پیش یه دندانپزشک خوب برو من پیش دکتر حامد بصیرزاده رفته بودم برای کامپوزیت و خیلی راضیم ولی از قیمتای الانشون خبری ندارم خواستی تماس بگیر بپرس داخل گوگل سرچ کنی میاره اطلاعاتشونو
کامپوزیت انجام بدی خیلی خوب میشه اگه دنبال یه دندانپزشک خوب میگردی برو پیش دکتر حامد بصیرزاده خیلی کارشون خوبه و بسیار هم با اخلاق هستن و وقت میذارن خدمات وی آی پی هم دارن