2777
2789
عنوان

برای زردی نوزاد چی خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6349 بازدید | 29 پست

احتمالا خنکی خوبه، چون از طریق خونه مادر جذب بدن بچه میشه.

من هلو و گوجه سبز زیاد خورده بودم دوماه آخر.

پسرم یه ذره هم زرد نشد….

ولی بعد فهمیدم اینجوری هم خوب نیست که بچه اصلا زرد نشه

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
من از دکترم پرسیدم عرق کاسنی و خاکشیر میگن خوبه برای زردی ماه آخر بخوریم گفت نه اصلا ربطی نداره ...

این دکترا کارای طب سنتی رو تخریب میکنن و قبول ندارن، پس چطور از یه پدرو مادر بعضی بچه ها زردی میگیرن بعضیا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عرق کاسنی از ماه هفتم خیلی خوردم خب  بعد زردی دخترم ۷ بود  اونم وقتی به دنیا اومد فقط ...

زردی ۷ اصلا اقدام خاصی نمیخواد این همه کار کردین براش🙄

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
زردی ۷ اصلا اقدام خاصی نمیخواد این همه کار کردین براش🙄

میترسیدیم بالا بره خب 

کلا ترس داشتم از زردی چون خودم به تسویه خون رسیده بودم میترسیدم دخترمم اینجوری شه

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

من معتقدم ب مراقبت های بعد زایمان برمیگرده من پسرم اصلا زردی نداشت اوندیم خونه بشدت گرم نگهش داستیم شیر هم‌ندلشتم شیر خشک هم نزاشتن بدیم و از طرفیم مادر بزرگش ب ترنجبین بست طفلکو طوری ک بچه بی حال افتادمنم بی تجربه چیزی نمیدونستم تا ک نرکز بهداشت گفت ندین خونریزی روده میکنه بازم قبول نداشتن و یک عتلم ب خورد طفلک میدادن

حالم بد شد از یاداوری اونروزا 

دنیا ک اومد تامیتونین شیر بهش بدین نشد شیر خشک بدین و گرم نگهش ندارین 

داروگیاهی هم لطفا و لطفا بهش ندین من سر این دارو گیاهی کم نوتده بود بچمو از دست بدم

انار هم خوبه برای زردی بچه

این دکترا کارای طب سنتی رو تخریب میکنن و قبول ندارن، پس چطور از یه پدرو مادر بعضی بچه ها زردی میگیرن ...

والا من دقیق اطلاعات ندارم ولی میگن انگار به گروه خونی مادر و پدر و بچه بستگی داره 

من بچه اولم داشت میگم این یکی نگیره...

بچه دنیااومدهمون روزاول خروس رسمی میکشی مادرت درست کنه ی رونشوابدارباشه بابرنج توبرنجت روغن زردبزنه.بازیبارابگوشت خروس بزاره .شیرخشت باترنجبین میگیری۱.توی ی استکان ابجوش ۱ق.مربامیریزی جداجدادم کن بخوریک قطره چکونم ب بچت میدی

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏