2789
عنوان

قطره ویتاگنوس 🧪

643 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی بوده که با خوردن این قطره پریودش رو منظم کنه یا اینکه بتونه باردار بشه لطفا از تجربه هاتون بگین 

و اینکه طریقه مصرفش از روز چند پری هست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من از تاریخی که تاپیک رو زدم قطره رو خوردم و الان باردارم و طبق آخرین پریودم الان پنج هفته و چهار روزمه هفته چهار آزخون دادم بتا ۳۳۲ بود فردا هم نوبت دکتر دارم 

من از تاریخی که تاپیک رو زدم قطره رو خوردم و الان باردارم و طبق آخرین پریودم الان پنج هفته و چهار رو ...

ای جانم خیلی خیلی مبارکت باشه میشه بگی چه روزایی خوردی؟ فقط تا قبل تخمک گذاری خوردی؟ فقط یک ماه خوردی؟ خواهش میکنم جواب بده

ای جانم خیلی خیلی مبارکت باشه میشه بگی چه روزایی خوردی؟ فقط تا قبل تخمک گذاری خوردی؟ فقط یک ماه خورد ...

عزیزم من فقط چند روز که پریود بودم از روز اولش صبح به صبح ناشتا ۲۰ تا قطره ریختم تو یه نصفه لیوان آب خوردم و بعد از پریودم دیگه نخوردم چون شنیدم که قاعده آوره و برای همین ریسک نکردم و بعد اون یه روز در میون دو روز در میون رابطه داشتم بعد هم سه روز از تاریخ پری گذشت بی بی چک زدم مثبت بود با خط کمرنگ دیگه رفتم آز خون بتا ۳۲۳ بود و بعدم رفتم دکتر که همه چی تا الان که ۸ هفته ام نرمال بوده و قلب بچه هم خدارو شکر تشکیل شده 

ای جانم خیلی خیلی مبارکت باشه میشه بگی چه روزایی خوردی؟ فقط تا قبل تخمک گذاری خوردی؟ فقط یک ماه خورد ...

من اصلا با دکتر یا کسی هم مشورت نکردم و خودم طبق تجربه مامان هایی که تو نی نی سایت خوندم اقدام کردم به خوردنش که خیلی هاشون هم نتیجه نگرفته بودن ولی خب خداروشکر من جز اونایی بودم که نتیجه داد روم شما هم توکل کن عزیزم مرسی از تبریکت امیدوارم بزودی خبر بارداریتو مثل من بدی 😍