2777
2789
عنوان

مامان ۶ تا وروجک

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 98 پست
[QUOTE=263659625]خوش به حالت خدا یکم از صبرت بده خیالت راحت برای بچه خودت حوصله داری . خواهرشوهر من ...

یا خدااا😅 امیدوارم کردی

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چجوری توضیح میدین با این شش تا وروجک چجوری سر میکنین؟

اولا که فعلا ۳ تا شون قابل رویت هستن و سه تاشون تو راهن

دوما یکی از روجک هام می ره پیش دبستانی 

دوتای دیگه با همن

شبها ساعت ۹ می خوابونمشون و صبح ها ساعت ۴ خودم و ساعت ۶ بچه ها بیدار می شن ساعت ۴ تا ۶ رو گاز غذای دو درست می کنم البته دو وعده ای یعنی شام و نهار یک چیز بچه ها بیدار بشن صبحونه می خوریم و پسر بزرگم و باباش با هم می رن مدرسه و سر کار  از ساعت ۶ تا ۱۲ کارهای خونه و بازی با وروجک ها و تمیز کاری ساعت ۱۲ با ماشین می رم دنبال پسرم از مدرسه می یارمش نهار می خوریم و یک می خوابونمشون تا ۳ خودم این دو ساعت به کارهای خودم می رسم تا بیدار بشن ۳ هم تا ۶ و ۷ خواهرم و مامانم تو نگهداشتنشون کمکم می کن مثلا یا می یان خونه من یا من می رم خونه شون اونا تازه نفس و کلی باهاشون بازی می کنن منم خونه منفجر شده نتیجه بازی بچه ها رو جمع می کنم که معمولا موفق نیستم تا ۶ و ۷ که همسرم بیاد بعد شیفت اون شروع می شه بازی های پسرونه و جنگ و فوتبال و.... تا من شام رو آماده کنم با هم شام می خوریم و بچه ها رو آماده خواب می کنم بزرگتره خودش می خوابه و دوتا دیگه رو روی پا می خوابونیم تا اینا  رو پا بخوابن هم چای و میوه می خوریم و حرف می زنیم و بعد از خواب اونها که معمولا ۹ می خوابن خودمون یک ساعتی فیلم می بینیم (چون کار مورد علاقه جفتمونه) بعد هم می خوابیم و روز از نو

ماشالله به این اعصاب 

من یه دونه دارم هی ب خودم و شوهرم فحش میدم که اگه دومی رو بیارم خاک برسرم و فلان...

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
یا خدااا😅 امیدوارم کردی

باور نمی کنی از بچع گریزان بود ولی بچه داریش بیسته یعنی باور نمی کنی روزی چندتا غذا حتی دسر براشون میپزه 

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من
هنوز که عزیزم 3 تاشون به دنیا نیومدن بزار بیان بعدش ببین حالت چجوریه البته شوخی می کنم انشالله که ...

به نظرت اوضاع خیلی از کنترل خارج می شه؟ البته رو مامانم و خواهرم  تا ۵ سال آینده زیاد حساب کردم

حتما با موتور هم بیرون میرید خیلی هم خوشحال و خوشبختید. یه خوانواده خوشبخت تو فیلمای ایرانی

نه خب با موتور اینور اونور نمی ریم خدا رو شکر از نظر اقتصادی مشکلی نداریم روبراهه عالی نیست اما روبراهه

هنوز که عزیزم 3 تاشون به دنیا نیومدن بزار بیان بعدش ببین حالت چجوریه البته شوخی می کنم انشالله که ...

تصورش کردم موهاش سیخ و شلخته تو هوا چشا از فرط خواب قرمز با زیرشلوری  و یه سینه از تیشرت افتاده بیرون😬😬🤣🤣

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
اولا که فعلا ۳ تا شون قابل رویت هستن و سه تاشون تو راهن دوما یکی از روجک هام می ره پیش دبستانی  ...

وای خدا قوت واقعا خسته نباشی من یکی دارم تا میگه بیا مامان بازی کنیم ی کم بتزی میکنم زود خسته میشم واقعا پر انرژی هستین شما خدا براتون حفظشون کنه

کاسه صبرشون از اون لگن قرمراست 😂😂😂

اره مال من کاسه نیست اقیانوسه نمی دونم حرفم چقدر برات قابل درکه اما صبری که الآن از خودم می بینم برای خودم هم قابل باور نیست

اولا که فعلا ۳ تا شون قابل رویت هستن و سه تاشون تو راهن دوما یکی از روجک هام می ره پیش دبستانی  ...

خیلی شبیه زندگی منه .البته بچه های من یکم دیرتر می خوابن و اینکه مامانم نزدیکم نیست و خواهر ندارم. مادرشوهرم اما اگه بیاد خونمون کمک می کنه

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من
نه خب با موتور اینور اونور نمی ریم خدا رو شکر از نظر اقتصادی مشکلی نداریم روبراهه عالی نیست اما روبر ...

خدا روزیتون زیاد کنه همین که دلتون خوشه و خوشحالین خیلیه به بعضیا دنیارو هم بدی بازم ناامید و بدبینن 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
تصورش کردم موهاش سیخ و شلخته تو هوا چشا از فرط خواب قرمز با زیرشلوری  و یه سینه از تیشرت افتاده ...

فقد گزینه اخر 😂😂😂

ملاقه ب دست در حال دویدن دنبال وروجکا و فحش دادن ب زمین و زمان 😂😂😉

خدایا شکررررت 😙