adrianasadat مدیر عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 2985 عنوان شب یلدا عروس چی ببریم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 47 پست خانوما بنظرتون واسه شب یلدا زنداداشم چی ببریمتو چه ظرفایی بچینیم مس خوبه یا پیشنهاد بهتری دارید؟میخام خلاصه سنگ تموم بزاریم بنظرتون هرچی که لازمه رو من که خواهر لطفا خواهری کنید بگید 1401/09/22 | 15:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ن_م_ی_د_و_ن_م عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 2093 رسمه هر کسی که میره یه چیزی باید اضافه کنه.معمولا بلوز میخرن اطرافیان.یا پارچه مجلسی و اینا من چی بخرم حالا🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ....رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4671 وظیفه شما که نیس ببرید وظیفه داماده چه مادر شوهر باشعوری واقعا چرا برای شما نیاورد چون دوتا مادرشوهر دارم.کل هزینه ها با دومی بود.اولی که مادر اصلی و خونی خودشه هییییچ خرجی نکردن برامون هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
تورکgeze80 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 6947 واسه من از این جعبه های شیک گرفته یودن زیرشو از تزئیت های یراق زده بودن خیلی شیک شده بود لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4671 من چی بخرم حالا🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 نمیدونم رسم شما چیه.بلوز.یا پارچه مجلسی.یا پارچه برا چادر تو خونه.یه همچین چیزایی ما رسم داریم هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
adrianasadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 2985 واسه من از این جعبه های شیک گرفته یودن زیرشو از تزئیت های یراق زده بودن خیلی شیک شده بود عزیزم ندارید عکسشو ی نمونه ببینم
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43880 توی ظرف طلقی بد نمیشه؟ طلقی های خوشگل زیاد هست. برو ببین.مدل هندونه. مدل انار طرفاشون خیلی نازن.انگار شیشن. دست میرنی میفهمی طلقه پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
adrianasadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 2985 طلقی های خوشگل زیاد هست. برو ببین. مدل هندونه. مدل انار طرفاشون خیلی نازن.انگار شیشن. دست می ... چه خوب برم امروز ببینم مرسی عزیزم
تورکgeze80 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 6947 عزیزم ندارید عکسشو ی نمونه ببینم لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 53989 خانوما این واسه اجیل خوبه یا قدیمی شده؟ خيلي بدع ايناتوي ظرف بريزيد عادي 💕
تورکgeze80 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 6947 کالسکه سادش بود واسه میوه ارایی جعبه هاهم الانـخیلی شیک از هستن از از طرحی لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43880 چه خوب برم امروز ببینم مرسی عزیزم تهرانی؟؟؟ سمت غرب هستی برو سازمان اب. نزردیک تره بار صادقیهمن الان اونجا بودم. خیییلی خوشگلن ظرفا. اگرم به راه اهن نزدیکی راه اهنم قبلنا دیده بودم لوازم تولد زیاد داشت. یا برو بازار بزرگ پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔