2777
2789
عنوان

شب یلدا عروس چی ببریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 47 پست
رسمه هر کسی که میره یه چیزی باید اضافه کنه.معمولا بلوز میخرن اطرافیان.یا پارچه مجلسی و اینا

من چی بخرم حالا🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

‌هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ....رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈
وظیفه شما که نیس ببرید وظیفه داماده چه مادر شوهر باشعوری واقعا چرا برای شما نیاورد

چون دوتا مادرشوهر دارم.کل هزینه ها با دومی بود.اولی که مادر اصلی و خونی خودشه هییییچ خرجی نکردن برامون

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بخرم حالا🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

نمیدونم رسم شما چیه.بلوز.یا پارچه مجلسی.یا پارچه برا چادر تو خونه.یه همچین چیزایی ما رسم داریم 

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
توی ظرف طلقی بد نمیشه؟

طلقی های خوشگل زیاد هست. برو ببین.

مدل هندونه. مدل انار

طرفاشون خیلی نازن.انگار شیشن. دست میرنی میفهمی طلقه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چه خوب برم امروز ببینم مرسی عزیزم

تهرانی؟؟؟ سمت غرب هستی برو سازمان اب. نزردیک تره بار صادقیه

من الان اونجا بودم. خیییلی خوشگلن ظرفا.

اگرم به راه اهن نزدیکی راه اهنم قبلنا دیده بودم لوازم تولد زیاد داشت. یا برو بازار بزرگ

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔