2777
2789
عنوان

همزن برقی

581 بازدید | 3 پست

سلام دوستان انشالله که حال دلتون خوب باشه 

حداکثرتوان قدرت موتورهمزن برقی چقدباشه برای فرم دادن خامه کیک شیرینی گز وچه مارکی خوبه البته زیادپول هم ندارم ازاین مارک هاکه واردبازارشده خریدین تاحالاکدوم خوبه راضی هستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم فقط وات عددیش هم نیست. باید کل مشخصات دستگاه رو بررسی بکنید. همزن کاسه دار با توجه به ظرفیت کاسه اش باید توان داشته باشه. مثلا برای همزن کاسه دار 3 لیتری حداقل 500 وات باید داشته باشه. برای ظرفیت 6 لیتری دیگه 500 وات خیلی کمه چون موتور نمی تونه مواد زیاد داخل کاسه رو میکس بکنه. 

بعضی همزن ها هم که واتشون واقعی نیست باید قدرت واقعی دستگاه رو در نظر بگیرید. من وقتی همزنم رو از فروشگاه ژینال گرفتم مشاورشون اینا رو بهم گفت. واقعا دلسوزانه راهنماییم کرد. من همزن 1950 روگن رو ازشون گرفتم و الان یه ساله ازش استفاده می کنم خیلی عالیه اینم آدرس سایتشون. اگه قصد خرید همزن دارید سایت خوبیه.

https://zhinal.com/product-category/kitchen-appliances/agitator/