2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید....

244 بازدید | 13 پست

من ۱۵ کیلو  کمبود وزن دارم  قدم ۱۶۰ وزنمم ۴۲  از بچگی تا الان  یکبارم چاق نشدم  فقط در حسرت چاق شدنمم  تا چند  ماه دیگه عروسیمه خیلی خیلی لاغرم 

در حسرت تپل شدن🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو دکتر تغذیه. یکی از دوستای من رفت تو یه ماه از ۴۱ کیلو شد ۴۶ کیلو. رژیمش هم این بود که شربت اشتها و قرص ویتامین داده بود. گفته بود چایی رو ممنوع کنه و به جاش ابمیوه بخوره. تو میان وعده ها هم اجیل و مغز بخوره. یه پودر هم داده بود که شبا با شیر یا اب مخلوط کنه بخوره. کلا به خاطر ویتامین و شربت اشتها، اشتهاش زیاد شده بود میخورد

برای زنانی که تنشون برای خودشون نیست🕊🌱

من خودمم دوسال پیش قدم ۱۶۴ وزنم ۴۹ بود که با یماه باشگاه رفتن و شربت اشتها به ۵۵ رسیدم. قبل تمرین هم سیبزمینی ابپز با کره میخوردم خیلی تاثیر داره تو چاقی. الانم ۵۸ ام

برای زنانی که تنشون برای خودشون نیست🕊🌱
شرایطشو ندارم  شما راه دیگه ایی ندارید ؟؟؟

پياده روی کن یا نرمش کن که ضربان قلبت کمی بره بالا  بعدش بلافاصله غذا بخور که غذا جذب بدنت بشه

قرص ویتامین ب1 هر روز نیم ساعت قبل صبحانه اشتها رو کمی زیاد میکنه 

قرص شیکوریدین گیاهی هست مال افزلیش اشتها نیم ساعت قبل غذا بخور معمولا روزی 2تا، تا دو ماه بخور بعد یه مدت قطع کن دوباره شروع کن 

بعدهر  وعده غذایی 10تا دونه آجیل بخور

اگه مشکلات دیابت نداری، سیب زمینی آب پز و سرخ شده با سس بخور 

بستنی و شیرینی خامه ای و ژله و... 

پياده روی کن یا نرمش کن که ضربان قلبت کمی بره بالا  بعدش بلافاصله غذا بخور که غذا جذب بدنت بشه ...

من  نگه داشتن رژیم برام خیلی خیلی  سخته   .. شما با همین برنامه نتیجه گرفتید ؟؟؟؟ 

در حسرت تپل شدن🥺
من  نگه داشتن رژیم برام خیلی خیلی  سخته   .. شما با همین برنامه نتیجه گرفتید ؟؟؟؟&nbs ...

چه رژیمی 

من که اسمی از رژیم نبردم

من یه مدت انجام دادم ولی حس کردم. تن سالم بهتر از تن لاغر هست، شیرینی و بستنی و ژله و قند و شکر رو کلا ترک کردم، شیکوریدین و ویتامین ب1 کمی اشتهام رو بهتر کرده بود

چه رژیمی  من که اسمی از رژیم نبردم من یه مدت انجام دادم ولی حس کردم. تن سالم بهتر از تن لاغر ...

بعد شما میگی باشگاه و دکتر تغذیه که نمیتونی بری، رژیم هم نمیتونی رعایت کنی پس چه جوری میخوای وزنت بره بالا