2777
2789
عنوان

پسرم حرف نمیزنه

2527 بازدید | 52 پست

پسرم آخر آبان سه سال رو تموم کرد اما یک کلمه ام حرف نمیزنه، فقط اشاره میکنه همه چیز رو کامل میفهمه حتی بازیهای گوشی و کار کردن باهاشو بلده اما دریغ از یک کلمه حرف، شما تجربه مشابهی داشتید؟ ممنون میشم کمکم کنید 🙏🏽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش گفتار درمانی ..اما بعضیا دیر حرف میان..پسر خواهرشوهرم‌.۳ سالش ک بود تازه کلمه میگفت .کلمه هاش درست معلوم‌نبود چ میگه یکی دیگ‌میشناسم ۴ سالگی حرف اومد اما ببرش گفتار درمانی

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

ببرش گفتار درمانی 

وقتی به چیزی اشاره میکنه سریع بهش ندین 

کلمه کلمه باهاش صحبت کن

آوا هارو براش بکش (حرف هر کلمه رو )

مثلا بگو مووووو توووووو ررررررررر

مااااااا شییییییییی نننننننننننن

بذار ب لبهات نگاه کنه

براش کلیپ های شعر کودکانه بذارین 

بیشتر بهش گرمیجات بدین تا سردیجات

تخم کبوتر و بلدرچین و کبک بهش بدین 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

خانمایی ک تو تاپیک میایید منم راهنمایی کنید

پسرم یکسال و دوماهشه،بابا،ماما،نه،نَنَ،دَدَ،بده رو میگ(دِ)،این چیه رو میگع(این سیسه)،کاکا،الو رو میگه اَ

همینارو میگ البته دد و د رو همش میگ و بقیه رو کمتر

عزبزم از نظر اجتماعی چطوره؟؟؟بابچه ها وقت میگذرونه

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

اگه در حد آب و مامان ،بابا هم نمیگه حتما ببرش دکتر

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

پسر عموی منم تا 3 سالگی فقط وقتی گریه میکرد صداش در میومد الان ی زبونی داره دو متر. 

خود شوهر منم حرف نمیزده بردنش دکتر شربت داده حرف زده

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
منم پسرم یکسالشه البته دوماه و نیم زودتر به دنیا اومده ولی اصلا حرف نمیزنه خیلی نگرانم😔

یک سال خیلی زوده پسرم من الان ۲۰ماهش کلمه که میگیم تکرارمیکنه عجله نکن گلم الکی به خودت استرس نده

یک کلمه حرف نمیزنه یعنی چی؟

یعنی اب بابا مامان و...رو کلا نمیگه؟

اگه این چیزا رو میگه گفتار درمانی 

اگه خدای نکرده هیچ واژه معناداری نمیگه اول ببر متخصص اطفال خدای نکرده مشکل جسمانی نباشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴