2777
2789
عنوان

دخترا راهنماییم میکنید ؟

42 بازدید | 7 پست

من یه جا بیعانه دادم برای کاشت مژه اولین بارمه

الان تو سایت دیدم میگن کاشت بده و اکستنشن خوبه

من اصلا نمیدونم  فرقش چیه!  شما میدونید؟

یعنی کاشت نرم؟

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

من مژه کارم کاشت با مژه ریسه ای و چسب موقت انجام میشه

البته آرتیستای ناشی از تلفیق چندتا چسب استفاده میکنن که موندگاری بیشتر شه و این آسیب جبران ناپذیری به مژه ها میزنه

اکستنشن اصولی هستش و اگه پیش کاربلدش بری هیچ آسیبی به مژه ها وارد نمیشه من هیچوقت واسه کسی کاشت هیدن انجام نمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقشونم اینه که در اکستنشن مژه ها تار به تار جدا سازی میشه و تک تک مژه نصب میشه مژه ها هم ابریشمی هستن و ظاهر طبیعی دارن ولی هیدن مژه ریسه ای یه سره روی مژه ها قرار میگیره و جنس مژه ها پلاستیکی و ظاهر غیرطبیعی داره

فرقشونم اینه که در اکستنشن مژه ها تار به تار جدا سازی میشه و تک تک مژه نصب میشه مژه ها هم ابریشمی هس ...

عزیزم ،ممنونم از راهنماییت

پس کاشت ضرر داره برای مژه درسته؟

و فرقشون توی ماندگاری و چسبشونه؟

شما کجا انجام میدید؟ تهرانید؟

عزیزم ،ممنونم از راهنماییت پس کاشت ضرر داره برای مژه درسته؟ و فرقشون توی ماندگاری و چسبشونه؟ ...

خواهش گلم

بله کاشت آسیب میرسونه

فرقشونم هم توی ماندگاری و چسبه هم نحوه انجام کار هم جنس مژه ها

نه من اهوازم

خواهش گلم بله کاشت آسیب میرسونه فرقشونم هم توی ماندگاری و چسبه هم نحوه انجام کار هم جنس مژه ها نه ...

موفق باشی عزیزم، ممنونم ازت، پس نمیرم کاشت، اکستنشن انجام میدم