خانما من همسرم دیپلمه هست اما بسیار با فهم و شعوره و حتی بعضی رفتاراش از خود من که تحصیلکردم خیلی خیلی بهتره،،خود من در دوران دانشجویی پسرهای زیادی رو دیدم حتی یک جلسه کلاسارو شرکت نمیکردن،و دانشگاه علنا هیچ بار علمی بهشون اضافه نکرد و وقتی میرن خاستگاری میگم لیسانس داریم یا فوق داریم در صورتیکه....،یا افرادی رو دیدم که دکترا داشتن و دست بزن داشتن،پرخاشگر بودن،این تاپیک رو زدم بگم تحصیلات کم همسر تا حالا حتی کمی هم شده ناراحتتون کرده؟من اون اوایل شاید اما الان وقتی میزان درک و ملاحظش رو میبینم برام رفته کنار
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
پول و اخلاق داشته باشه تحصیلشو میخوام قاب کنم که چی شه
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
واقعا تحصیلات ملاک نیست ، همسر منم فوق دیپلمست ولی خودم فوق لیسانس ،از لحاظ رفتاری خیلی از من سر تره ، برادره خودم دکترا داره ولی واقعا اخلاقش زیر صفره
به هر حال اونایی که کلاس شرکت نمیکردن کنکور دادن قبول شدن یا برای پاس کردن درس خوندن به نظرم طرز فکرشون با اونی که دیپلمس زمین تا آسمون فرق میکنه ولی اینکه تحصیلات شعور نمیاره قبول دارم
لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...