2777
2789
عنوان

گزگز وسواس داخل دهان وتمام بدن

943 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ،من حدود پنج ماهه که دچار گز گز داخل دهان روی زبونم شدم و همینطور گاهی روی بدنم هم گز گز میکنه انگار یه لحظه سوزن میزنن بهم ،قبلا خیلی استرسی بودم ،ولی الان که این حالات رو دارم تحت اظطراب خاصی نیستم ،نمیدونم چرا هر روز بدتر هم داره میشه ،آزمایش خون دادم هنوز جوابش نیومده ،خیلی نگرانم ، میخوام بچه دار هم بشم ،دوس ندارم دارو مصرف کنم ،کلافه شدم.اگه کسی مثل من بوده بیاد راهنمایی کنه 

من دست و پام خیلی گز گزمیکرد رفتم دکتر آمپول ویتامین دی نوشت گفت خوب نشدی ام ار ای بگیر ولی خدارو شکر خوبم کمبود ویتامین داشتم 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دست و پام خیلی گز گزمیکرد رفتم دکتر آمپول ویتامین دی نوشت گفت خوب نشدی ام ار ای بگیر ولی خدارو شک ...

ماهی یه دفعه قرص ویتامین رو میخورم،یه ماهی هم هست مکمل فموبرا که برای بارداری با اسید فولیک میخورم،خداکنه برای منم کمبود ویتامین باشه زود رفع شه،خیلی نگرانم ،زندگیم مختل شده.

سلام میشه در مورد گز گز کل بدن ازتون اطلاعات بگیرم. ممنون میشم جواب بدید

همش برای اعصاب و استرس و اینا بود من یه دوره ی طولانی تحت استرس بودم ،و وسواس فکری هم پیدا کرده بودم .