2777
2789

واقعا تاثیر داره 

اگر داره اسم برندی که استفاده کردید و مدت زمان و شیوه استفادش رو هم بگید لطفا

اگر هم نداره لطفا اسم برند رو بگید🥹🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم به تازگی محصولات مراقبتی و آرایشی اوردم واسه فروش البته بخاطر وضع اینستا هنوز پیج نزدم کل مح ...

سلام خانومی 

من میخواستم سوال بپرسم در مورد کوشن 

چون پوستم خیلی چربه میخواستم ببینم کوشن برام بهتر از کرم پودر و پنکیک و موس هست یا نه؟

ملسی😘

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
سلام خانومی  من میخواستم سوال بپرسم در مورد کوشن  چون پوستم خیلی چربه میخواستم ببینم کوش ...

عزیزم شما اول باید چربی پوستتو کنترل کنی بعدشم پوست چرب با چیزایی مثل کرمپودر سریع واکنش نشون میده و جوش میزنه میتونی از ضد آفتاب لانسون استفاده کنی اصلا چربی نداره و رنگی هم هستش قشنگ کل پوستتو بهتر از کرم پودر کاور میکنه 

عزیزم شما اول باید چربی پوستتو کنترل کنی بعدشم پوست چرب با چیزایی مثل کرمپودر سریع واکنش نشون میده و ...

ممنون از راهنماییت گلم🙏❤🌹

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
من خودم به تازگی محصولات مراقبتی و آرایشی اوردم واسه فروش البته بخاطر وضع اینستا هنوز پیج نزدم کل مح ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم 

نمیدونم چرا پچ های دور چشمم تو طرفش چسبیده به هم همشون انگار همش یکی شده 

میشه کاری کرد درست بشه جدا بشه یا نه ؟؟

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)