2777
2789
عنوان

تو هفته 34 معاینه خطرناکه

443 بازدید | 38 پست

سلام به کمک تون خیلی احتیاج دارم 

من الان تو هفته 34 هستم و قراره واسه زایمان برم خونه مادرم که 12 ساعت راهه،(نمیشه نرم چون دکتر و ماما اینجا افتضاحه)

الان درد پریودی هر روز دارم بعضی روزا شاید از یک بار هم بیشتر باشه این دردو اوایل بارداری هم داشتم فک کنم موقع پریود داشتم ،

حالا من به دکترم گفتم گفت وقتی خاستی بری مسافرت بیا ببینم درد زایمان نباشه یه وقت ،و اسم معاینه هم نبرد حالا من نمی‌دونم چکار کنم .بدون معاینه هم روشی هست ؟؟من الان چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ماه اخر نمیتونی ۱۲ ساعت راه و بری بچه وسط راه بدنیا میاد

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بش بگومعاینه نکنه خدایی نکرده دهانه رحمت تحریک میشه وراه طولانی داری یهودردزایمان توروبگیره

خب یعنی منظورش چی بوده اینکه گفت بیا ببینم درد زایمان نباشه 

مثلا نیم ساعت یا یک ساعت خفیف درد می‌کنه ،تیر نمی‌کشه 

عزیزم به نظرم این راه طولانی رونری بمونی همون شهرخودتون احتمالش هس که دهانه رحمت بازشده استراحت کن تو۳۶هفته یا۳۷هفته بروکه اگه خواستی زایمان کنی بچه رسیده باشه

خب اگه بگه شاید باز باشه دهانه رحمت اونوقت چی بگم 

حالابروازنزدیک ببین شایداصلامعاینه امابااین چیزی که توگفتی احتمالش هس دهانه رحمت باز شده باشه اگرهم معاینه کرد فقط فقط بروخونه استراحت کن که دردت نگیره