2777
2789
عنوان

داد زدن بچه ها و راهکار

46 بازدید | 4 پست

سلام. من پسرم دونیم سالشه. جدیدا کلا خیلی داد میزنه و حتی حرف معمولی‌ رو با داد گاهی میگه. واقعا دیگه کلافه شدم. نمیدونم چکار کنم. گاهی داد میزنه و اصلا دلیلش نمی‌فهمم. کسی تجربه ای داره؟ طبیعیه؟ کلا پرخاشگر شده. گاهی حتی خودش میزنه یا منو. 🤕

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  

قصه تعریف کن براش... از پسری که هی داد میزد و مامانش و باباش و چمیدونم ... دوستاش ناراحت میشدن ..

یه کتابم هس به اسم داینا داد نزن... 

کلا ب نظرم قصه تعریف کردن خیلی کمک میکنه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
قصه تعریف کن براش... از پسری که هی داد میزد و مامانش و باباش و چمیدونم ... دوستاش ناراحت میشدن .. ی ...

قصه براش میگم. حتی تو بازی هم من میگم داد زدی عروسکت ناراحت شد اما تو همون بازی عذرخواهی میکنه بعد دوباره میزنه میگه ناراحت شو. 🤕 نمیدونم چکار کنم؟ 

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تقریبا توی این مقطع سنی طبیعی چون دارن یواش یواش به خودشناسی میرسم دنبال جلب توجه والدین و اطرافیانن که خودشون رو نشون بدن اولین و بهترین راهکار بی توجهی هست داد میزنه کاملا بی توجه باش حتی اگه ده دقیقه ام داد زد توجه نکن اصلا هم سعی نکن آرومش کنی وقتی خودش آروم شد اصلا راجع به داد و بیدارش باهاش حرف نزن سعی کن با بازی و اینا سرگرمش کنی 

وقتی میبینی آرومه و چند ساعته داد و بیداد نمیکنه براش قصه بگو حرف بزن توجیه اش کن داد زدن کار بدیه مثلا بگو با داد زدن دهنت بد بو میشه 

قصه براش میگم. حتی تو بازی هم من میگم داد زدی عروسکت ناراحت شد اما تو همون بازی عذرخواهی میکنه بعد د ...

عزیزم .. 😂 بزرگتر بشه اوکی میشه بنظرم

قبل خواب واسش قصه هارو بگو... شاید تو بازی گفتی فک کرده جزئی از بازیه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐