2777
2789
یا قانون جذب  برو دنبالش در موردش تحقیق کن

دنبال کردم

حتی نوشتم و زیر رختخوابم گذاشتم

قانون تسلا....

انگار خدا رو دنده لج افتاده

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توام اروز خونه خوب به دلم مونده پارسال انقدر غر زدم به خدا صاحبونمون گفت  برام مشکل پبش اومده خودم میخوام بیام بلند شین رفتم دنبال خونه با پول ما بدتر از خونه خودمون میدادن به غلط کردن افتادم انقدر از خدا خواهش و التماس کردم که معجزه شد مشکل صاحبخونمون حل شد نیومد ما نشستیم همینجا نمیدونم چرا التماسام برای خونه خریدن جواب نمیده ختم و چله ای نیست که برنداشته باشیم تا میایم پول جمع میکنیم همه چی چند برابر میشه بازم نمیتونیم خونه بخریم هییییییی بازم خداروشکر دیگه جرات ناشکری ندارم 

چقدر میشه پولش

راستش برا خودمون نیست

یه نفر گفته نمیخوامش  فعلا بشینید توش  

انگار مال خودمونه

ان شاءالله خدا براهمتون بخواد خوبشم بخواد خیر باشه اموالتون،تنتون سلامت بچهاتون سلامت، آبروتون حفظ،الهی آمین.

هرکس یه کمبودهایی داره.. کاش منم مشکلم خونه آنچنانی و طلا و پول و ماشین و سرکار بود، دارم همه رو به همه چی میرسم تهش هیچی نیست، خداروشکر بچه‌ هام سالمن، حاضرم خونه طلا ماشین شغلم و و غیره و زالک بدم در قبالش من و بچه‌ هام  یک چیز بدست بیاریم 😔😔

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
منم مثل توام اروز خونه خوب به دلم مونده پارسال انقدر غر زدم به خدا صاحبونمون گفت  برام مشکل پبش ...

من که به خدا گفتم بزار دستم بهت برسه 

خودمون

عزیزم اگر ویلایی و قدیمی و پول بازسازی یا تعویض نداری میتونی روی گزینه ساخت با مشارکت فکر کنی البته آدم مطمئن . که زمین از شما ساخت از اون و در نهایت طبق توافق دو سه تا آپارتمان بجای زمین ازش بگیری . البته برای اینکار باید تحقیق کنی آدم مطمئن پیدا کنی تا جایی که شنیدم البته پول رهن خونه هم سازنده بهت میده که جایی رهن کنی .

استارتر جان اجاره نمیدی.همین خودش خیلیه.خونه مام قدیمیه ولی من دوستش دارم.کم کم خرج میکنین درست میشه غصه نخور الکی.سقف مام چندتا ترک ریز داده هی حرص میخورم بعد خودم خندم میگیره میگم نگاه چه چیزایی رو درد کردی برا خودت

عزیزم اگر ویلایی و قدیمی و پول بازسازی یا تعویض نداری میتونی روی گزینه ساخت با مشارکت فکر کنی البته ...

برا خودمون نیست

برا یه نفره که احتیاجی بهش نداره خودش ایران نیست