2777
2789

دوستان من دوماهه عقب انداختم همیشه نامنظمه

دوهفته پیش بی بی زدم فوری مثبت شد رفتم آز دادم منفی بود🤔رفتم سونوگرافی چیزی ندید که نشانه بارداری باشه 

دکتر قرص داد گفت قطع کنی ۲ روز بعد پری میاد الان یه هفته قطع کردم نمیاد حالت تهوع دارم به بوی غذا مخصوصا حبوبات و مرغ وماهی حساس شدم 

دوباره بی بی زدم منفی شد

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹

دوباره بی‌بی زدم منفی شد دوروز زعفرون غلیظ با دارچین و نبات خوردم فقط گر گرفتم دریغ از یه ذره درد 

فقط نافم درد میکنه گاهی سمت راست شکمم یه درد ریز مث تیر کشیدن دارم ولی اصلا درد پریودی ندارم 

مگه میشه چرااینجوری شدم؟!!! 

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا بیبی چک از آزمایش نتیجش معتبرتره

به نظرم بارداری

به خاطر قرص هایی ک خوردی نتیجه آزمایشت منفی شده

فعلا فرض رو بذار ک باردار باشی و ی مدت قرص و ... نخور

بعد بیبی بزن دوباره

دوباره بی‌بی زدم منفی شد دوروز زعفرون غلیظ با دارچین و نبات خوردم فقط گر گرفتم دریغ از یه ذره درد&nb ...

شاید کیست داری

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 
شاید کیست داری

حتما سونو بده

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 
بعضی وقتا بیبی چک از آزمایش نتیجش معتبرتره به نظرم بارداری به خاطر قرص هایی ک خوردی نتیجه آزمایشت ...

واقعا ممکنه بی بی منفی نشون بده ولی باردا باشی؟؟؟ 

شاید بارداری بودی چون خیلی کوچیک بوده دیده نشده. چون منم تو ۶هفته رفتم سونو نشون نداد بعد سونوی واژینال نشون داد. یا شایدم همون باردار نیستی چون بعضی وقتا که پریود زیاد عقب میفته آدم حالات تهوع میگیره (این برامن زیاد پیش اومده)

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
بعضی وقتا بیبی چک از آزمایش نتیجش معتبرتره به نظرم بارداری به خاطر قرص هایی ک خوردی نتیجه آزمایشت ...

واقعا ممکنه بی بی منفی نشون بده ولی باردا باشی؟؟؟ 

حتما سونو بده

دوهفته پیش سونو دادم

نه عزیزم باردار نیستی؛ قوی تز ازمایش خون نداریم.

منم قبل حاملگی تو اقدام بودم ده روز عقب انداختم ازمایش دادم منفی بود؛ ولی از تیرماه که اقدام کردم تا شهریور پریود نشدم و کیست داشتم.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
شاید بارداری بودی چون خیلی کوچیک بوده دیده نشده. چون منم تو ۶هفته رفتم سونو نشون نداد بعد سونوی واژی ...

ای بابا خیلی بده بلا تکلیفی