2777
2789

سلام بچها . کارمند بیمه هستم 

جهت آگاهی هر سوالی در زمینه هر نوع بیمه ای . عمر و سرمایه گذاری.حوادث.بدنه ماشین.ثالث کارفرما و... داشتین در خدمتم 

بچها من فقط سوالات و جواب میدم و توضیح میدم واقعیت و میگم برای آگاهی قصدم تبل یغات نیست 

(لطفاً بقیه نماینده های بیمه گارد نگیرن )

من شرایط شرکت خودمون و میگم تو بحث های تخصصی پس اگر جایی از بیمه یه شرایط دیگه خوندین یا شنیدین بدونین صرفا برای اینه که بیمه ها تو رقابت هستن و صد در صد هر کدوم آپشن خاص خودشونو دارن نمیتونین بگید باید همه شبیه به هم باشن 

منم هرچیزی که باشه و رو میگم چون عقیده دارم جنگ اول به از صبح آخره 

آقا شرایط باید با تمام خوبی و بدی های گفته بشه تا طرف بتونه تصمیم بگیره دیگه

(عزیزانی که به هر دلیلی تو بیمه به مشکل خوردن بدون توهین مشکلشونو عرض کنن جواب میدم . )چون به من نفعی نمی‌رسه بیام بگم منو خطاب قرار ندین

سلام تخصص شما فقط عمر یا در زمینه های دیگر هم تخصص دارید

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو زمینه های دیگه هم کار میکنم گلم . 

ممکنه ازتون یه سوال راجب بیمه مسولیت بپرسم

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
من تو زمینه های دیگه هم کار میکنم گلم . 

مسولیت کارفرما 

تولیدی داریم..... تبصره 66 تو مسولیت چیه شما اطلاع دارید

تولیدی داریم..... تبصره 66 تو مسولیت چیه شما اطلاع دارید

ببخشید تبصره یک ماده 66تامین اجتماعی

سلام من بیمه عمر سامان هستم ولی پشیمونم میگم خوب همین پول خرد رو هم اگه طلا بخرم سودش بیشتر با این تورم الان نمیدونم چطوری میشع پولم رو پس بگیرم چون آدر باید سومین پرداخت سالانه مو انجام میدادم ندادم

سلام من بیمه عمر سامان هستم ولی پشیمونم میگم خوب همین پول خرد رو هم اگه طلا بخرم سودش بیشتر با این ت ...

عزیزم اولا که ما بیمه خاصی رو نمیگیم ولی در کل هر بیمه ای داشتنش از نداشتنش بهتره این یک 

و دوم اینکه از دفاتر بیمه ی سامان بپرسید از سال چندم به صندوق سود میدن تا اون موقع رو واریز کنین بعد صندوق و ببندین و پول خودتون با سودشو یکجا برداشت کنین