2777
2789
عنوان

وصلت باکسی که قاتل دارن

631 بازدید | 26 پست

باکسی در ارتباطم از اشناهای خیلی دور میشه  خیلی پسرخوبیه  ۱۰ سال پیش از خونوادش جدا میشه مستقل زندگی میکنه از نظر مالیم هیچ مشکلی نداره تنها مشکل خونوادش هستن پدر و مادرش همیشه باهام دعوا داشتن ی برادر معتاد دارن ک  سال پیش تو یه دعوا کسیو میکشه و زندانه حکمش هنوز صادر نشده 

اوایل که داداشش ادم کشت پسره خیلی بهم  ریخته بود همش بهم‌میگفت منو ول نکن من مقصر نیستم من خودمم از خونوادم   جدا کردم هیچ جوره نمیتونستم ولش کنم چون بینهایت  دوستش دارم 

بعد  ی مدتی گفت من حال روحیم اون موقع خراب بود اون موقع ولی  الان بهت اصرارنمیکنم بمونی حق داری ک از خونواادم بترسی  میتونی بری ولی باز من دوستش داشتم نتونستم ولش کنم

بارها ب خاستکاریم اومده خونوادم ب خاطر خونوادش اینکه داداشش قتل انجام داده هی جوره راضی نمیشن من باید چیکار کنم؟ جای من بودین چیکار میکردین

مث این میمونه پا چپت مشکل دار شه بری راستو قط کنی 

ب نظر من ولش نکن ب اون ربطی نداره لین موضوع قاتل هم باشه 

وقتی دوستت داره دوسش داری خنثی میشن بدیا

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این طبیعیه که خونوادت تردید داشته باشن و نخوان دخترشون با همچین خانواده ای ازدواج کنه 

منم باشم اصلا دوست ندارم ولی خب  به نظرم ربطی به خود پسره نداره این قضیه .اون که ادم نکشته

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
مث این میمونه پا چپت مشکل دار شه بری راستو قط کنی  ب نظر من ولش نکن ب اون ربطی نداره لین مو ...

خودشم بارها گریه کرده گفته  من چیکار کنم ک خونوادم ایننن گناه من چیه  

دوستش دارم خیلیدوستش دارم 

خدایا توبه گناه برادرو ب پای برادر نمینویسن اگ اینجوره پسر حضرت ادم قاتل بود پسر حضرت نوح کافر و سرپیچی پدرو میکرد پدرش پیامبر بود ولی پسر کافرشد  اینارو ب خانوادت بگو ت هرخانواده خوب بد هست نمیشه بدی بقیه رو ب بقیه نسبت داد حضرت اسیه ک همسر فرعون بود مسلمان بود ولی فرعون کافر ک و خیلی موارد دگ

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

وا چه ربطی داره

پنج تا انگشت که شبیه هم نیستن

شما دور و اطراف و یا حتی تو خانواده و فامیل خودتون ببینید که چقدر بچه های یک خانواده با هم متفاوتن

نمیدونم جواب مثبت میدین یا نه اما بهش این اطمینان رو بدین که قضاوتش نمیکنین و فقط خودش براتون اهمیت داره

خودشم بارها گریه کرده گفته  من چیکار کنم ک خونوادم ایننن گناه من چیه   دوستش دارم خیلی ...

دلیلت واس موندن باهاش جور شد 

بمیرم من :) 

باهاش خوب باش 

باهاش حرف بزن و دلداری بده ک تقصیر ت نبوده 

و اینکه بزای رسیدنت بهش تلاش کن

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
باباتیناحق دارن قبول نکن عزیزم فرداخدایی نکرده خدایی نکرده بچت به عموش بره چی  خودتون درست حس ...

خونواده من سرشناسن بابام‌میگه بااینا ازدواج‌کنی ابروی منو میبری 

خانواده مهمه 

واقعاً مهمه 

شاید استقلالی به وجود بیاد ولی زخم های کودکی خیلی قدرتمندن

باید آگاه بشی از زخم هاش . این زخم گاهی اصلا هم ترحم آمیز نیس 

مثلا گاهی میشه بی خیالی های بی جا

گاهی میشه حساس شدن های الکی

برو پیش یه مشاور عزیزم

با آگاهی انتخاب کن که منطق و دانشت برای ادامه و پیشبرد یه رابطه قوی باشه

خب این طبیعیه که خونوادت تردید داشته باشن و نخوان دخترشون با همچین خانواده ای ازدواج کنه  منم ...

منم همیشه ب بابام میگم اخه ب این چ ربطی داره میگه ب پسره  ربط نداره ولی ابروی منو میبری بااین خانواده وصلت کنی