2777
2789
عنوان

سرفه های شبانه پسرم

1384 بازدید | 30 پست

سلام پسرم دو هفته پیش سرما خورد ترشحات سبز رنگ زیاد از بینیش نیومد الان اونها قطع شده سرفه هاش مونده در طول روز کم سرفه می‌کنه شبها سرفه ش شدیده خواهشن کمک کنید چکار کنم خیلی نگرانم هر دمنوش و داروی گیاهی میدم تاثیر نداره 

چند سالشه؟ بخور بهش بده. زیر گلوش ویکس بکش با کف پاش بعد  جوراب پاش کن.  شربت   ...

چهار و نیم سال امروز بردم دکتر براش سپری نوشت خودم هم شربت بنفشه گرفتم الان دادم بهش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار و نیم سال امروز بردم دکتر براش سپری نوشت خودم هم شربت بنفشه گرفتم الان دادم بهش 

اگه دستگاه بخور نداری تو خونه.  یه قابلمه بذار رو گاز وقتی خوب قل زد بخار داد  بذار پاین یع پتوی چادری چیزی بنداز رو  سر بچه  که بخور بگیره  مواظب باش نترسه نسوزه  بخور خیلی خوبه حتما شد یکی دستگاهش بخر

اگه دستگاه بخور نداری تو خونه.  یه قابلمه بذار رو گاز وقتی خوب قل زد بخار داد  بذار پاین ی ...

عزیزم الان همین کارو کردم براش ولی زیاد نمی‌مونه زیر پتو پسرم ,بخور سرد هم دارم 

سلام عزیزم شما برای سرفه های پسرت چیکار کردی؟ منم پسرم یک سال و نیمه خیلی شدید سرفه میکنه

والله هیچی عزیزم هنوزم سرفه می‌کنه امروز ساعت 5صبح کلی تو خواب سرفه کرد سرفه هاش خلطی در طول روز یکی دو بار سرفه می‌کنه آخر شب قبل خواب و اول صبح که بیدار میشه سرفه هاش زیاد بعضی روزها آبریزش هم داره هفته بعد می‌خوام ببرم متخصص گوش و حلق و بینی

سلام عزیزم شما برای سرفه های پسرت چیکار کردی؟ منم پسرم یک سال و نیمه خیلی شدید سرفه میکنه

البته نسبت به قبل خیلی کمتر شده دکترم بردم آموکسی کلاو داد با اسپری ولی هنوز کامل قطع نشده گفت حساسیته

والله هیچی عزیزم هنوزم سرفه می‌کنه امروز ساعت 5صبح کلی تو خواب سرفه کرد سرفه هاش خلطی در طول روز یکی ...

وای دقیقا علائم دخترم. شما چیکار کردید؟؟؟ دکتر به ما گفت از سینوساش هست. به خدا یه ماهه گرفتارم خوب ننیشه. همش سرفه خلطی

البته نسبت به قبل خیلی کمتر شده دکترم بردم آموکسی کلاو داد با اسپری ولی هنوز کامل قطع نشده گفت حساسی ...

حساسیت نیست. همه بچه ها گرفتن. باز چه ویروس کوفتی انداختن جون مردم. خدا لعنتشون کنه

حساسیت نیست. همه بچه ها گرفتن. باز چه ویروس کوفتی انداختن جون مردم. خدا لعنتشون کنه

سلام خوبین بچه تون خوب شد ؟ منم می‌خوام ببرم پیش متخصص گوش و حلق و بینی پسرم و ببینه ،خدا رو شکر سرفه های خیلی بهتر شد ،هر شب قبل خواب یه لیوان شیر و زرد چوبه بهش دادم خیلی خوب بود بعد از بیدار شدن در صبح هم یه لیوان میدادم بهش ،

الان سرفه اول صبح یکی دو تا داره ولی از وقتی مریض شده شبها خر و پف می‌کنه با دهن باز می‌خوابه لبهاش خشکه و ترک میزنه ،گفتم ببرم شاید از لوزه هاش باشه 

سلام خوبین بچه تون خوب شد ؟ منم می‌خوام ببرم پیش متخصص گوش و حلق و بینی پسرم و ببینه ،خدا رو شکر سرف ...

پسرم تازه از دیروز سرفه ش شروع شده. الان مثلا خوابیده اما داره از سرفه خفه میشه.

شیر گرم میکنی و زردچوبه میزنی؟؟ یه لیوان شیر چقدر زردچوبه؟

الان سرفه اول صبح یکی دو تا داره ولی از وقتی مریض شده شبها خر و پف می‌کنه با دهن باز می‌خوابه لبهاش ...

تو یه تاپیک دیگه که اونم این مشکل داشت . اون برده بود پیش متخصص عفونی گفته بود از سینوساش هست. سفکسیم و اسپکتورانت داده بود بچه ش خوب شده بود.

بی زحمت اگه بردی پیش متخصص اینجا بگو چی گفته.

ولی فکر نکنم لوزه باشه یه دفعه همه بچه ها  اینجوری مریض شدن. من برادرزاده هام هم همینجوری مریض شدن