2777
2789

پررنگ بالا نوشته سامسونگ مگ گوشی خودت سامسونگ نیس زیرش مشخصات سروشتو نوشته بالا مدل گوشیت نوشته

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین باره نصب کردم. گوشی خودم G7.ولی این عکس فرستادم فرق داره

فقط همین یک دونه نشست فعال بود؟

اخه ت صفحه ک دادی همین یک دونس اینم خودتی لابد ک انلاینی برو ببین مدل گوشیت چیه شاید مدل گوشیت یادت نیس خودتی مدل گوشیتو دقیق یاد نداری لابد برو کارتنش ببین

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
فقط همین یک دونه نشست فعال بود؟ اخه ت صفحه ک دادی همین یک دونس اینم خودتی لابد ک انلاینی برو ببین م ...

کارتنش ندارم. حساب کاربری خارج شدم دوباره اومدم همین یکی بود. دستت درد نکنه عزیز ک وقت گذاشتی جواب دادی💖🌹

کارتنش ندارم. حساب کاربری خارج شدم دوباره اومدم همین یکی بود. دستت درد نکنه عزیز ک وقت گذاشتی جواب د ...

توتنظیمات گوشیت بری مدلش نوشته درباره گوشی نوشته فک‌کنم توتنظیمات بگرد مدلش پیداکن.واسه مراد دلم دعا کن شبت خش خاهری