2777
2789
عنوان

ناخونام زشتن 👹👹

224 بازدید | 11 پست

خیلی ضعیفن زود میشکنن

یه جا گیر کنه از وسط گوشت میشکنه

چند لایه میشه

نمیتونم بلند نگه دارم چیکارشون کنم نازک نارنجیارو؟🥺

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس؟

ازم نخواهه 😶😶

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
قرص بیوتین بخور 

واقعا تاثیر داره؟گرفتم یه بسته نخوردمش 😶

لمینت

لمینت اخه مواده مانیکورشم ناخون اصلیو نازک میکنه ی

چیزی میخوام محکم کنه ناخون اصلی نشکنه وگرنه کاشت میکردم خیلیم خوب بود ولی ناخونام داغونن نمیدونم چشونه انقد میشکنن

بگیر سیر بزن ب ناخنات سفت میشن دگ نمیشکنن سیر بمال سیر له کن بمال ب ناخنات

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
لمینت اخه مواده مانیکورشم ناخون اصلیو نازک میکنه ی چیزی میخوام محکم کنه ناخون اصلی نشکنه وگرنه کاشت ...

قرص سیستین ب۶ هم خیلی خوبه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)