2777
2789
عنوان

من از دست این وروجک چ کارکنم

319 بازدید | 26 پست

5 سالشه بهش میگم بیا باهم درس بخونیم درس بنویسیم میگه ن مشق برا دختراس میگم فردا میخوای بری مدرسه میگه ن دخترا میرن مدرسه پسرا میرن باشگاه میگم اگ اینجوریه پس چرا بابات رفته داییت رفته حتی پسرعموهاتم میرن میگه باشه میرم ولی نمیخوام 20 بگیرم پسرا صفر باید بگیرن دخترا 20 میگم 

هر کاری میکنم از سرش بیفته نمیفته ک نمیدونم اینو از کجا شنیده 

تروخدا اگ شما میتونید راهنماییم کنید 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چه اصراری داری ۵ ساله بشینه بنویسه وقتی علاقه ای نداره

بعدم به نظرم این حرفا رو از یکی شنیده حالا داره بچه تکرار میکنه

جدی نگیر از سرش میفته

بره تو محیط درس و مدرسه قرار بگیره مینویسه

ولی الآن واقعن زوده

بیشتر نقاشی باهاش بکش 

خدا💖 
زياد اصرار نكن بدتر ميكنه يه مدت ديگه  دوباره با نقاشى چيزى شروع كن

همین کارو میکنم ولی میترسم میگم نکنه تو سرش بمونه

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
کوچولو بابا  حساس نشو  به وقتش درست میشه

خدا کنه 

خب چه اصراری داری ۵ ساله بشینه بنویسه وقتی علاقه ای نداره بعدم به نظرم این حرفا رو از یکی شنیده حال ...

اصلا خیلی دختر پسر میکنه  

این خیلی رومخمه 

دختر منم همینه میگه مشق خسته کننده اس  جمعه اس مدرسه تعطیله اصلا دوست نداره کار کنم باهش  ...

وای پسر منم همینجوریه  بخدا 

از الان درس آخه 

بزاز بچگیشو بکنه بابا

همسن من بشه میخواد کلی حرص بخوره که کاش اون موقع یکم بچگی کرده بودم انقدر گیر نمیدادن به درسم.

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...