2777
2789
عنوان

یبوست شدید

731 بازدید | 31 پست

سلام خانومای گل عذر میخام اما من باردارم بخاطر مصرف داروهام دمیترون و شیاف پروژسترون ازطرفی ویارشدیدم ک نمتونم خوب غذا بخورم ب مشکل یبوست بر خوردم از طرفی هم شقاق دارم ک اونم اوت کردع الان مشکلم اینه اصلا رو ه هام تحریک نمیشن برا دفع زور حتی با انمایاهمون تنقیه شما تجربه ای دارین در این مورد 

آب زیاد بخور یا صب ک از خواب بیدار شدی ی لیوان آب گرم بخور 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن زيتون تو همه چيزي كه ميخوري بريز اثر نكرد برو دكتر

همه چيز منظورم همه چيزه ها

سالاد غذا هر چيزي كه ميخوري

منم حاملگيم شديد بودم حتي انار دون ميكرزم بخورم توش روغن زيتون ميريختم خيلي خيلي تاثير مثبت داشت برام

وای منم دوبارم بعد مدفوع ب لک بینی افتادم  الان اصن دیگ نمیخام اصن برم دسشویی از ترس

چیکا کردی اخرش برا دفع من موندم دیگه از نگرانی دارم سکته میکنم 😭

چیکا کردی اخرش برا دفع من موندم دیگه از نگرانی دارم سکته میکنم 😭

سالاد با روغن زیتون 

انجیر خشک و خیس کن بخور

خوب نشدم ولی بهترم

بعد 5 سال انتظار و یه سقط تو 16هفتگی باردار شدم میشه ی صلوات واسه تو دلیم بفرسی؟

اگه حوصله داری اینو درست کن. تجربه یبوست بارداری ندارم. ولی مادر من یه مدت یه جا افتاده بود و یبوست شدید داشت. یکی اینو توصیه کرد و خیلی عالی بود

دو لیوان شیر رو اونقدر بجوشون که یه لیوانش بمونه. حدود ۱۵ دونه انجیر خشک رو که از قبل خیس کردی با این شیر تو مخلوط کن میکس کن، قبل شروع  هر وعده غذات یه قاشق یا دو قاشق غذاخوری بخور

روغن زيتون تو همه چيزي كه ميخوري بريز اثر نكرد برو دكتر

اگر تا فردا نشه حتما میرم چون با تنقیه باید بیاد هرطورم ک باشه برام دعا کن نمدونم این چ کاری بود ک شد موندم بخدا 

سالاد با روغن زیتون  انجیر خشک و خیس کن بخور خوب نشدم ولی بهترم

خوب خواهر من الان دردم فقط یبوست نیس اینکه کلا نمتونم دفع کنم با اینکه تنقیه انجام دادم بازم خبری از دفع نیس موندم 😥😔

اگه حوصله داری اینو درست کن. تجربه یبوست بارداری ندارم. ولی مادر من یه مدت یه جا افتاده بود و یبوست ...

حتما انجامش میدم منم بخاطر داروهامو استراحت مطلقی ک دارم اوضاعم انقد بد شدع 

ممنون از لطفت

گلم علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن . کیوی بخور دو سه تا هر روز . انجیر بخیسون آبشو بخور بعد خودشو . کره بخور حتما .ما ترکا از کره روغن میگیریم بهش میگیم ساری یاغ از اون تهیه کن و تو غذا استفاده کن . باهاش کاچی درست کن بخور حتما . آب زیاد بخور. خیارشور و گوجه اصلا نخور .حبوبات رو حتما نفخ گیری کن. سبزیجات تازه مصرف کن . اینارو رعایت کن انشالله بهتر شی اگه نشد برو دکتر حتما