2777
2789
عنوان

خیلی خستم🥺

62 بازدید | 7 پست

۵ سال پشت سر هم همش مشکل و بدبختی خیلی خستم از دنیا و نوجوانی چیزی ندیدم با دوستام نمیتونم برم بیرون یکم حالم بهتر شه سه هفتس من خونم و فق خودشون میرن بیرون و وقتی میگم دلم گرفته میگن کجا بریم و بحث و دعوا راه میندازن تو خونه هم همش دعوا داریم و تو دعواها مادرم حرف هایی بارم میکن ک طنین اون حرف ها تو ذهنم میپیچه 

اعتماد به نفسمو میاره پایین بهم میگه معتادم بیاد  خواستگاریت میدم تو رو 

دوس دارم ب.میرم راحت شم واقعا دیگ بریدم😭

امان از دست این مامانها. منم مامانم حرفایی تو نوجوانی بهم میزد و کارایی باهام کرد که الان که 2تا بچه دارم هنوز ازش بدم می یاد. تو سعی کن قوی باشی. تلاش کن موفق بشی و روی پای خودت بایستی. تا زود از اون خونه بری بیرون. انشاالله یه همسر خوب قسمتت میشه. مادربزرگم خدا بیامرز همیشه بهم میگفت دلا بسوز که سوز تو کارها میکند. واقعا هم همینطور شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان از دست این مامانها. منم مامانم حرفایی تو نوجوانی بهم میزد و کارایی باهام کرد که الان که 2تا بچه ...

عزیزم اون عمری ک داره میگذره و من هیچ تفریحی نداشتم اونو چیکار کنم مگ من چقدر جونوم😭

امیدوارم ک زودتر برم اینجا واقعا به دختر ظلم میکنن دختر نباید ننها بره و فلان و کلی چیزای دیگ 

خوب درس بخون برو فرهنگیان بعدش از همون ترم اول حقوق خوب میگیری و دیگه مستقل میشی. چند سالته؟