2777
2789
عنوان

رژیم کتویی ها بیاید لطفا

13398 بازدید | 70 پست

سلام من یک هفته ای رژیم کتو گرفتم ولی اصلا ن وزن کم کردم ن سایز دقیق هم رعایت میکنم کسی هست این رژیم و گرفته باشه بیاید بگید مشکل از کجاست 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر خود داری میگیری رژیمو یا تحت نظر  کسی هستی که رژیمو میده مثل این پیج های اینستا تلگرام 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
چیا میخوری

صبحا ک نیمرو با روغن زیتون و پنیر پیتزا میخورم  حالا ظهر یا کدو سرخ شده یا بادمجان شکم پر با روغن زیتون سالاد کلم و کاهو ماهی کبابی و از اینجور چیزا

من هرچی رژیم گرفتم و باشگاه رفتم وزن کم نکردم بعد اومدم غذامو کم کردم اوایل خیلی اذیت میشدم نهارم نمیخوردم فقط موقع هایی که خیلی ضعف میکردم میخوردم اونم یه تخم مرغ 

دیدم واسه من این بیشتر جواب میده الان همیجوری ادامه میدم الان هشت ماهی میشه این رژیم رو دارم ماهی یک کیلو کم کردم 

صبحا ک نیمرو با روغن زیتون و پنیر پیتزا میخورم  حالا ظهر یا کدو سرخ شده یا بادمجان شکم پر با رو ...

روغنت زیاد مناسب نیست واسه اوایل رژیم mctبگیر روغن دنبه عالیه بادمجون به شدت التهاب راست نباید مصرف شه وعده هات باید پروتیین چرب داشته باشه و پنیر پیتزا پروسس شد پس نباید مصرف کنی تازه این پنیرهای رنده نشده اونم کمک 

ولی خیلی لشه حاج خانم 
صبحا ک نیمرو با روغن زیتون و پنیر پیتزا میخورم  حالا ظهر یا کدو سرخ شده یا بادمجان شکم پر با رو ...

این چه رژیمیه اینکه گودبای پارتیه و اینکه حتما زیاد میخوری خوشگلم به سایز و اندازه مواد غذایی بشقابت دقت کن بادمجون و کدو سرخ شده خودش ادمو میترکونه 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
من هرچی رژیم گرفتم و باشگاه رفتم وزن کم نکردم بعد اومدم غذامو کم کردم اوایل خیلی اذیت میشدم نهارم نم ...

مننم تمام این مراحلو رفتم تمام اندام بدنم خوبه ولی فقط شکم دارم انگار ۹ ماهه حامله ام