2777
2789
عنوان

درد برآمدگی دنبالچه

459 بازدید | 6 پست

کمکککککک

دوستان امروز عصر یهو نشستم دیدم یهو دردم گرفت دست زدم دقیقا یه برآمدگی استخوان دنبالچه اس و درد داره دردش کاملا قابل تحمله حدود ۱۰ ماه پیش که باردار بودم اینجوری درد داشتم قسمت دنبالچه ولی برآمدگی نبود زایمانمم سزارین بود اصلا درد طبیعی نکشیدم که بگم بخاطر اونه بنظرتون دنبالچه ام دَر رفته؟؟میشینم روی همون برآمدگی که خیلی سفته شک ندارم استخوانه درد داره دست میزنم دقیق زیر پوست به حالت استخوانه

از من ۸ سال پیش در رفت و جا انداختم ولی هنوزم زیاد بایستم یا چیز سنگین بردارم شب درد میگیره یجوری ک دراز کشیدم دیگه نمیتونم پاشم..

حتما یجا نشون بده

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

از من ۸ سال پیش در رفت و جا انداختم ولی هنوزم زیاد بایستم یا چیز سنگین بردارم شب درد میگیره یجوری ک ...

کجا جا انداختین 

بعد در رفته بود چجوری شده بود مث من لمس میکردین مث یه استخوان زده بود بیرون؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا جا انداختین  بعد در رفته بود چجوری شده بود مث من لمس میکردین مث یه استخوان زده بود بیرون؟؟ ...

پزشکای طب سنتی جا انداختن گلم..

آره بیرون زده بود

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شرمنده اینقدر وقتتو میگیرم  درد هم داشت  الان خداروشکر بهتری؟

سربلند باشی عزیزم بپرس درخدمتم گلم.. درد داشت اونموقع حین نشست و برخاست و راه رفتن و اینا یکم اینا رو مختل میکرد

ولی الان ک مثلا جا انداختن کار سنگین و ایستادن طولانی و اینا باعث میشه آخر شبا فلج شم😑تکون بخورم بعده کارای سنگین از شدت دردش هیستریک میخندم🥴