قرص تامي فلو خوردي؟ البته اگه اسمش رو اشتباه نگفته باشم
مال آنفولانزاس
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕
گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای 😭💔 من شنبه و یکشنبه امتحان دارم تا اون روز حداقل یه کم بهتر میشم که بتونم امتحانمو بدم؟ 😭
انشلاه ک خوب میشی گلم
گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
وای چقدر بد انشالله زود خوب شید مرسی بعد به نظرتون بخور تاثیری داره بدم؟
بخور که عالیه خیلی خوبه ،ببین یه قطره هست از عطاری ها میتونی بگیری بهش میگن نازیل من از وقتی اونو شروع کردم رو به بهبودی رفتم یه هفته هرشب تو هر سوراخ بینی ۱ قطره میچکونی ۳ دقیقه دراز میکشی بعد با اب گرم قرقره میکنی و بینیتو هم با اب گرم شستشو میدی عالیه یعنی